- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Autóval jön Barcelonába a Xiaomi
Biztos velem van a gond, de én a cím alapján arra gondoltam, hogy repülő helyett ténylegesen autóval jönnek egyenesen Kínából. Csalódottam, hogy a cikkből ez nem derül ki.
-
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
Appleék legalább adnak hozzá hátizsákot ha storeban veszed, a dobozában meg van matrica amit BÁRHOVA felragaszthatsz, nem úgy mint a Sajo
.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
Én meg az oledes tab árára vagyok kiváncsi.Ha nem lesz ijesztő akkor ráugrok. Kicsit zavar, h nincs gps. Vagy lehet ezekben lesz.
-
Graphics
Jómunkásember
Hosszú út lesz.
Ebben a színben nyálcsorgatós nekem, nagyon bejön.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #2 üzenetére
Most nézem! Ezek az órák a Galaxy Watch és a Google Watch házasságából születhettek. A szíj konkrétan Samsung
-
Fritz Teufel
addikt
Vajon mikor indultak, hogy Kínából nyitásra oda érjenek?
pusszycat: asszem megfogtad a lényeget!
-
pusszycat
nagyúr
Várom a Redmi és Poco változatait is az autónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest