- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
Lakáson belül van jelenleg egy Mate 20 Pro, meg egy Galaxy A52s. Állandóan tolja a pofámba a facebook a célzott reklámokat, szinte már-már röhelyes szinten. A kedvencem, amikor nyáron, baromi meleg volt, annyit mondtam valakinek, idézem magam, "olyan melegem van, hogy vízipólóznak a tökeim". Ezután minimum 1 héten át a facebookon mást sem láttam, mikor megnyitottam, mint egy alzás reklámot, hogy vegyek herekondicionáló kenőcsöt ajándék herezacskó mintájú tornazsákkal. Elképesztő amilyen pofátlan szinten hallgatóznak a mai telefonok/applikációk. Teszik mindezt úgy, hogy én pl a célzott reklámokat ha tehetem, mindig, mindenhol kikapcsolom, de nem igazán látom, hogy lenne hatása.
-
formula01
senior tag
Miközben mindenki zsebében ott lapul egész nap egy telefon, ami tudja hol jársz, tudja mikre keresel, mit írsz le, tudja ki vagy, és folyamatosan hallgatózik, úgy érzem, hogy túl van fújva ez az egész. Ha nem a Huawei-vel kapcsolatos lenne a hír, hanem bármelyik másik gyártóval, senkit nem érdekelne. Valószínűleg a többi gyártó nem is szorul rá erre a megoldásra, amíg az IPhone-ok, vagy az androidos telefonjaik a GMS-el ott vannak a zsebekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest