- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Azt hiszem a notch-ot (lyuk) fogom benyelni, hacsak a ZF10 (nem tudom mikor jön) csodát tesz (vagy a Sony-nál ébrednek meg, hogy ez a 21:9 több vevőt riaszt el, mint amennyit hoz).
Kis telefon: igazából a legtöbb gyártó meg sem próbálja. A Samsung is csak a csúcskategóriában. Vajon miért? Vajon miért csúnyák eleve a kisebb telefonok? Vajon miért van pl. a bluetooth bennük (pl. Sony) lebutítva? Miért nincs vezetékmentes töltés (nem foglal sok helyet). A kamera, - és az akkumulátor - persze más dolog. Azt adom, hogy nem mehet bele ugyanaz az akkumulátor, mint a nagyobb készülékbe, de ha beletennének egy jó közepes SoC-ot, kisebb kijelzővel (és felbontással), akkor nem is kellene a combos akkumulátor, mert így is verné a nagytesót (csak ezt ugye egyik gyártó sem vállalná be). Nem biztos, hogy annyian vennék 3-4-x lencsés "szörnyeket", ha lenne tisztességes alternatíva ...
#41 Graphics
" ... a ROG is mentes ezektől."
Na, ez az b@**ki! A gamer-eknek megcsinálják, hogy ne legyen lyukas, a többi mókusnak meg égjen bele a retinájába (mert annyira menő). -
<Adamsky>
nagyúr
" ... én annak örülnék a legjobban, ha max 18:9 lenne ... " - ez már fel sem mertem hozni, mert akkor kapom az ívet rögtön. Én még merészebb (maradibb?) lennék. 16:9
De, igen, ahogy írod. Nyújtják, mint a rétestésztát. Zsebre pedig, - ne adj' Isten leülni vele - egyikkel sem nagyon lehet. -
<Adamsky>
nagyúr
A Sony nekem túl hosszú (pedig a design maga nagyon tetszene). Az S23-nál pl. - amivel épp szemezek - ~1 cm-el. Ha végre elhagynák, vagy legalább mutatóba lenne egy nem 21:9-es készülékük, akkor még el is gondolkoznék rajta. Support téren viszont nem tudom, hogy mit ajánlanak most (főverzió / sec. patch). Az a bajom a Sony-val, hogy ők is ilyen "hobbi telefongyártók", mint a Google.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Kövezzetek meg ... "
Én nem foglak, mert - a sok így-úgy nyitogatható szerencsétlenséggel szemben - ebben látok fantáziát. Ha sikerülne picit a vastagságon faragniuk, akkor szvsz. ez lenne a "tuti".
Külön plusz pont, hogy nem lyukasztották ki a kijelzőt (elrejtették a szelfi kamerát mögé). Istenem, mióta várok egy olyan telefonra, amin nincs notch
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Death Stranding (PC)
- Asztrofotózás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest