Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
PROHARDVER! témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Hát nálam a zene kb. Deák Bill-nél kezdődik. Szomorú, hogy ilyen idiótákat "lájkol" mindenki, mint azt a buzi sp-t és flourt na meg az ilyen baromságokat. Hova korcsult el a világ. A megnyugtató az, hogy míg ezek a divatbohócok pár éven belül eltűnnek, addig egy Hobo vagy Bill kapitány mindig örök érvényű marad.
Egyszer sem bírtam meghallgatni, pedig Prosectura, PUF, és hasonló alternatív zenéken nőttem fel, csak azoknak volt értelme is. Utána lenyugodtam, és egy kis keserű blues-ra tértem át.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Medence topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- alza vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged