Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Hát nálam a zene kb. Deák Bill-nél kezdődik. Szomorú, hogy ilyen idiótákat "lájkol" mindenki, mint azt a buzi sp-t és flourt na meg az ilyen baromságokat. Hova korcsult el a világ. A megnyugtató az, hogy míg ezek a divatbohócok pár éven belül eltűnnek, addig egy Hobo vagy Bill kapitány mindig örök érvényű marad.
Egyszer sem bírtam meghallgatni, pedig Prosectura, PUF, és hasonló alternatív zenéken nőttem fel, csak azoknak volt értelme is. Utána lenyugodtam, és egy kis keserű blues-ra tértem át.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged