Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mappa

addikt

válasz Svájcinéger #27524 üzenetére

Kossuth... :D semmi pénzért nem mennék közmédiába. Petőfinél lett volna de élhetetlen beosztással, de ez már jó pár éves sztori. :N Otthagytam a rádiót meg az egész média vonalat. Egy építőipari cégnél fogom az IT csapatot erősíteni, a héten kezdtem :B

Egyelőre a nagyszoba lett felújítva, de horror milyen árak vannak. Még nem is a szaki mert az ismerős ismerős tehát egész, jó árat kalkulált, inkább az anyag, és nem betonig vésés meg falkaparásról beszélünk. Festés+parketta meg amit a 30+ éves építőipar meghagyott a jövőnek..(sehol egy derékszög) 400 pénz kb. kerekítve 20nm csak anyag+ meg pár bútor. Teljes lakást nem is lehetne, úgyhogy benne élünk. Evvel az egy szobával is volt elég fennakadás a mindennapokra, de ha teljes lakás lenne, tuti kiköltözés vagy nem tudom, hogyan. Csak hát ez meg olyan mint a dominó... egy dől megy a többi. Jövőre előszoba, kisszoba, fürdő, háló, konyha !a terv!. A konyha az kemény lesz még régi nyílászárókkal, radiátorral. Talán csak a konyha lesz jövőre, arra is fejben/szemre elment úgy 1,5 milka. Szóval van/lesz meló, egyszer rohadt szép lesz minden, szépen apránként meg ahogy anyagilag engedi.

[ Szerkesztve ]

nem kötelező megadni

• LamaCube

addikt

válasz Svájcinéger #27524 üzenetére

Te még hiszel a mesékben? :D
    Akkor elmondom kb. hogyan lesz: pl. a burkoló bácsi most pl. 5000Ft/nm kér a burkolásért, jövőre meg kérni fog 10000Ft/nm, mert az átlag user csak azt látja, hogy a felét kifizeti az állam /vagyis én meg a többi adózó/, így nagyon jól jár a szaki és valószínűleg az alapanyagok is emelkedni fognak, mondjuk nem 100%-al, de 25-30%-ra tippelek.
    Értem én, hogy fehéríteni akarják az építőipart, de ezzel megint azt érik el, mint a csók-al. 15 éve vásárolt lakásom a csók-ig kb. 10 évig 20%-ot drágult a csók után 145%-al ment fel az ára Irreálisan megnő mindennek az ára. Magyarul, még mindig olcsóbb lesz okosban számla nélkül felújítani. Hozzáteszem 20 éve vagyok nagyjából az építőiparban, tehát nagyjából rálátok mi hogyan megy. Szakember hiány van annyit kérnek amennyit nem szégyelnek és így is tele vannak melóval. Jövő októberig már le vagyok foglalva melóval és ez csak a maszekom. ;)

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák