Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Az ominózus,amikor neked elbaxta a statod ....nekem onnatól kék...
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem azt mondtam, de ha már itt tartunk, akkor szerintem 50 emberből egy ha meg tudná oldani magától a google segítségével. Én annyit mondtam, hogy ez az oldal azt írja, hogy kanadai az ip, de ez nem jelenti azt, hogy kanadai az ürge.

-
Winne
nagyúr
Nem biztos, hogy kanadai. Ha én accot akarnék varázsolni magamnak, akkor fognék egy, netalántán több proxyt és máris lehetnék Ausztráliából, Kínából, vagy akárhonnan az ilyen megmondóoldalak szerint.

Egy superantispyware-t futtass le azért a biztonság kedvéért, nehogy az a nyomi numer gyerek okoskodjon megint. -.-
-
busman
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
-
busman
veterán
válasz
LamaCube
üzenetére
Ez jött délután...Hello,
Someone (hopefully you) has requested to reset your password at the Steam Support helpdesk. If you did not request this reset, please ignore this message.
The IP address of the person requesting this password reset is: 67.193.146.195Ip-t is küldtek

Nem tudom valahogy széjjel szpemmelni?
-
busman
veterán
Magvan: [link]
-
busman
veterán
Ma kaptam egy steames értesítőt....valaki jelszóváltoztatást kért az accountomra....
Nem jött be neki mert csak ezen a gépen fut..
Az ip je megvan...: 67.193.146.195 -
Winne
nagyúr
Huh, begyorsult kicsit a netem, remélem marad is így.

-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Ismerős a szituáció, csak én akkor aprítanám meg őket, amikor meglepik a körtefát és amikor esznek egyből tojnak is...

-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére

-
Winne
nagyúr
Ez is kemény... OMFG voltnincsember.

-
Mappa
addikt
[link] ez volt már ?

-
Winne
nagyúr
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Nem szeretem a sört...

-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
A meleget ki lehet bírni máshogy is?

-
busman
veterán
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Esetleg ide?
[link]???
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Akkor már csak inni lehet és fürdeni nem...

-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Még idén is van nyár.

-
Winne
nagyúr
A Pityuknak Boldog Pityu napot!

-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Sajnálom, pedig jó lett volna találkozni.

-
Svájcinéger
őstag
Köszi az invet, Busman is hívott még este, de asszony dolgozott, meg Badacsony nekünk messze van. Csopak 35 km, Badacsony + vagy 90. Révfülöpön keresztül kellett volna mennünk, ott meg amúgy is megállított volna a család a sok kellemes emlék miatt és ott fürcsiztünk volna.

-
albert8
veterán
Azt áruljátok el mért nem lehet Crysis 2-őt venni steamen?

-
Winne
nagyúr
Angel kicsit későn jutott eszembe, de ha esetleg most vagytok otthon a családdal szabin, akkor reggel csörögj már rám, ha lenne kedvetek leugrani egyet a "szomszédba fürödni", megyünk a Sipivel.

-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Csak vicceltem.

-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Akkor BF3..

-
albert8
veterán
NAh itt vagyok

Durva az a BF3
, de döntsük már el hogy HAw x vagy FPS 
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
ez a baj

-
LackoMester
addikt
Nem, nálunk Sk-ban is így megy.

Sőt vannak olyan márkák akik csak az ország hivatalos forgalamzóján keresztül behozott termékekre vállalnak garanciát. ( a sn alapján be vannak azonosítva, melyik országba lett eladva )
pl. veszel egy mosógépet MO-n, ha elromlik, itt nálunk nem javítják meg garancia alatt.... -
Mappa
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
akkor ennek a "mi értelmét" már meg sem kérdezem, de 100% hogy ez csak nálunk megy így
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Eu-n belül nem világ garisak ezek már??
-
LackoMester
addikt
Németországban nem vennék Samsungot, ha esetleg gond van, szerintem elég nagy probléma a garancia érvényesítése ( csak helyben oldható meg, max. Austria ), a Samsung-nál a cseh, magyar, szlovák piacra szánt termékeknél, ugyanazon 3 nyelvű garancia levél van, szóval azzal biztos nem volna probléma. Ezzel csak azt akarom mondani, h. MO kivül, ebből a 2 országból simán vehetsz Samsung terméket.

-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Augusztus végén megyek 4 napra Németországba, de mondtam is többieknek egy 32" tv lehet kéne hagyni helyet... bár az ottani mediam ugyanannyi mint nálunk
majd megnézem -
Mappa
addikt
media vagy saturnban mennyiben adnak amőgy egy d5000 szériás samsungot?
tiszta szar mind2 weboldala /.at .de / konkrétan le vannak írva az árak nem tudom ez nálunk miért nem lehetséges

-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nekem bejön.

Most látom, az volt a #2222-es hsz.

-
Winne
nagyúr
válasz
LamaCube
üzenetére
Én nem fogok vitába szállni veled, hogy melyikhez kellett több taktika, mert nem játszottam velük az idejükben, hasra meg nemszeretnék beszélni, de a videókból az jön le, hogy a COD az mindig is arcade-osabb volt, mint a BF.

Én CS:S-t toltam multiban és ott waroztunk mi is, voltak nagyon jó meccsek és voltak kevésbé, de összességében én is pozitívan emlékszem vissza arra az időre, mert azzal kezdtem a multit.

-
Mappa
addikt
na méregettem kicsit és 1 m 50-en elég hülyén nézne ki konzollal a tv
vitrin nemtudom odébb tenni
.... ez van, kicsi a szoba -
LamaCube
addikt
Cod1-2 UO azokhoz kellett csapat és taktika. Cod4 óta hanyatlik a cod és az összes hasonló játék. Az MW2 óta azt meg el is kell felejteni, hogy csapat meg taktika, mivel egy wart nem lehetne összehozni nagyon ezzel a rendszerrel.
Régebben felmentünk mirc-re azt 50 helyen tudtunk wart keresni és minden esetben találtunk is. Igaz voltak versenyek is bőven. A lényeg a lényeg, hogy csak részben van igazad, mert cod2-ig sokkal erősebb csapatmunka kellett, mint a BF akármelyik részében. Nincs gyenge gépem, de elhiheted hidegen hagy a grafika, mert multiban sok értelme nincsen. Ki az az ökör, aki abban gyönyörködik multi közben?
US army-t kell tolni vagy arma-t na ott lenne kihívás folyamatosan. -
Mappa
addikt
Off:
Szakikat kérdezem fali konzol ügyben
Forgatható legyen, és ne ilyen 30 rongyos ,egy 32" tv-nek
-
Trident28
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ja!
Tupa szétszórta a mosóport!!! ULTRA!!!
Ne viccelj már...

-
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Még épp' benne vagyok a szórásba.

-
LackoMester
addikt
Páran pofára fognak esni a BF3 gépigényével, mikor hazaviszi a gémet feltelepíti, azt szohi van
, itt mindenki eldöntheti mennyire is elég a gépe. 
Hasonlítás képpen itt az MW3 gépigénye, persze ez nem olyan csilli- villi a BF3, de bőven jó ez is.
Az oladon egyébként megnézheted a konfigod mennyire felel meg a gémnek. -
Trident28
tag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Atya ég!

-
Svájcinéger
őstag
Nem rossz a videó alapján valóban. Szebb, mint a COD, az tény. De két játékkal egyszerre úgysem fogom tolni. Max. ha sokan azt mondják, hogy k... jó akkor talán. A Fiam gondolom zúzna vele. Ajánlott gépigénye 4 magos proci, 4 GB RAM és GTX460 vagy ATI 6850. Nem gyenge. VGA-t mindenképp kellene vennem, lehet, hogy RAM-ot is ?

-
LackoMester
addikt
Szép, csilli- villi ez a BF3, de járművek egy FPS multi-ba, na ne, meg nekem MW3 már most jobban tetszik, szóval nálam nemkérdés melyiket választom.

-
Winne
nagyúr
Ez nem csak túl sok, hanem mindenkinek.
A BC2-ben is olyan dolgok vannak, hogy az ember csak kapkodja a fejét, aztán én még alig láttam belőle valamit. Az biztos, hogy ez a BF3 egy új generáció előhírnöke, ami valószínűleg itt is úgy lesz, hogy menni fog a harc a gépekért és lesznek akik rámennek egy kategóriára és nem lehet őket kilőni, főleg a levegőre gondolok. Szeptember vége felé úgyis elindul az ömlesztett hajszavideók dömpingje és akkor már okosabbak lehetünk. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdekes. 

Az enyémre Budapestet ír.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

majd megnézem
.... ez van, kicsi a szoba
+1