Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Én anno az MTV1-en láttam nebuló koromban, de az már rég volt. Nem értem miért nem löki bármelyik TV csatorna. Tutira néznék ezren

Jó humora volt azu egésznek, nagyon eredeti karakterekkel. Igazából szerintem ez annyira nem is gyermekmese
Sok poén a felnőtteknek szól.
TVRIP-et 2-t találtam, egy speciális Star Wars epizódot Mark Hamillel, Chewie-val és C3PO+ R2D2-vel
Jah és egy best of Muppet Show-t. Volt nálam egy DVD is amin a Muppets Christmas volt. Sajna ez mind angol. Amivel nem is lenne baj, de azért felirat nem ártana. Akinek megy az angol annak tudom ajánlani!
Fergeteges! 
szerk:
még 1 kedvcsináló!![[kép] [kép]](http://www.basecap.de/sess/utn;jsessionid=1543de2cbcbf89a/modules/getimage.php3?url=http%3A%2F%2Fwww.united-shops.com%2Fstuffpic%2Fposter%2Fkino%2FMuppetsKC_259x400.jpg)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Képregény topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egy óra, két rendszer
- Formula-1
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fergeteges!