Aktív témák
-
MaUser
addikt
válasz
.:SzvData:. #29 üzenetére
Írtam, de úgy látom nem érkezett el a fórumba.:(
Szóval Parhelia, ha futja és csak videó és nem u2. (olyan radeon 8500LE szinten van játékok alatt).
Ha nem kell q3-nál újabb játék a g550 is elég és sokat spóroltatok!
3Labs-ról nem tudok nyilatkozni, mert még nem láttam működés közben. Errefelé van aki még Matrox Mill II.-őt használ és grafikához még mindíg tökéletes! -
MaUser
addikt
válasz
.:SzvData:. #3 üzenetére
Sajnos én ilyen profi gépet csak ismerőeimnél látok.:)
Ők pedig nagykerből szerzik be.
Ha konkréten érdekel egy Granit Bay-es lap akkor nézz át az Intel e7205??? topicba! Ott írnak konkrétumokat. -
MaUser
addikt
válasz
.:SzvData:. #1 üzenetére
Szvsz ha van pénze és ahogy látom a listából van, maradjon Intel.
Bár nekem is AMD-m van, de a profibb progik igencsak intel szeretők!
Ha raid kell gondolom, nem a sebesség, hanem a biztonság miatt általában elég egy alaplpi vezérlő is. Sefter-t kérdezd ő egy remek Granit Bay lap tulajdonosa!
A kártya szerintem is Matrox, mivel a 3 képernyős szerkesztés igen csábító! (igaz én csak két képernyős demót láttam (Photoshop), de nagyon impresszív).
Viszont, ha nem tervez több képernyő használatát akkor inkább ati, igaz a képe egy kicsit (nagyon kicsit) csúnyább, de jóval gyorsabb. Bár hiányzik például a driverből 1Hz-kénti frissítési frekvencia állítás.:(
Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest