Hirdetés
Aktív témák
-
MaUser
addikt
válasz
.:SzvData:. #29 üzenetére
Írtam, de úgy látom nem érkezett el a fórumba.:(
Szóval Parhelia, ha futja és csak videó és nem u2. (olyan radeon 8500LE szinten van játékok alatt).
Ha nem kell q3-nál újabb játék a g550 is elég és sokat spóroltatok!
3Labs-ról nem tudok nyilatkozni, mert még nem láttam működés közben. Errefelé van aki még Matrox Mill II.-őt használ és grafikához még mindíg tökéletes! -
MaUser
addikt
válasz
.:SzvData:. #3 üzenetére
Sajnos én ilyen profi gépet csak ismerőeimnél látok.:)
Ők pedig nagykerből szerzik be.
Ha konkréten érdekel egy Granit Bay-es lap akkor nézz át az Intel e7205??? topicba! Ott írnak konkrétumokat. -
MaUser
addikt
válasz
.:SzvData:. #1 üzenetére
Szvsz ha van pénze és ahogy látom a listából van, maradjon Intel.
Bár nekem is AMD-m van, de a profibb progik igencsak intel szeretők!
Ha raid kell gondolom, nem a sebesség, hanem a biztonság miatt általában elég egy alaplpi vezérlő is. Sefter-t kérdezd ő egy remek Granit Bay lap tulajdonosa!
A kártya szerintem is Matrox, mivel a 3 képernyős szerkesztés igen csábító! (igaz én csak két képernyős demót láttam (Photoshop), de nagyon impresszív).
Viszont, ha nem tervez több képernyő használatát akkor inkább ati, igaz a képe egy kicsit (nagyon kicsit) csúnyább, de jóval gyorsabb. Bár hiányzik például a driverből 1Hz-kénti frissítési frekvencia állítás.:(
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Revolut
- Sorozatok
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest