Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fittipaldi19
tag
válasz
lóvasutas
üzenetére
De jó neked,nekem viszont meg sem jelenik,csak a hibaüzik inváziója van,pedig a másik 3 magyar pálya szinte gond nélkül fut:dél-dunántúl,Balaton-dél,Mura-2.És ugyanúgy telepíteném,mint eme 3-at,de tojik rám,már bin reinstall is volt,de semmi.Pedig a sorrendet betartva raktam a sima 5-re az update-kat is,utána activity-ket,de sztrájkol a kis szemétláda! Pedig akkor is felrakom,ha beledöglök is,igaz az egész játékkal szeptember eleje óta babrálok,hogy magyar legyen,ez a "kis"idő már igazán semmiség.De ha az itt jelenlévők nem írták volna le tapasztalataikat,segítségeiket,észrevételeiket,tudásukat-hát-nem tudom meddig küzdöttem volna ezzel az érzékeny "lelkivilágú"-de amugy jó játékkal. Yadro-gratulálok a Mura-2-höz,jó kis pálya.Activity-k vannak hozzá?Vagy nem találom őket.Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest