Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
az F-en van a játék? akkor tényleg erős a format C:
nem lehet, hogy ez azért van, mert amikor beszéltük, hogy az 1.8 bin-t rakd fel, akkor azt felraktad és most próbáltad az 1.7-est? az első üzenet azt jelenti, hogy nem érvényes előző verzió, nem tudja frissíteni! én ezzel nem találkoztam. lehet, mert én az 1.8-ast használom. még mindig nem értem miért kínzod magad napok óta és nem uninstallálod az egészet és mész végig az első hsz-en lépésről lépésre egy óra alatt.... ott épp csak az nincs leírva, hogy melyik kezedben fogd az egeret....
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Optiplex 3050 SFF,i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem lehet, hogy ez azért van, mert amikor beszéltük, hogy az 1.8 bin-t rakd fel, akkor azt felraktad és most próbáltad az 1.7-est? az első üzenet azt jelenti, hogy nem érvényes előző verzió, nem tudja frissíteni! én ezzel nem találkoztam. lehet, mert én az 1.8-ast használom. még mindig nem értem miért kínzod magad napok óta és nem uninstallálod az egészet és mész végig az első hsz-en lépésről lépésre egy óra alatt.... ott épp csak az nincs leírva, hogy melyik kezedben fogd az egeret....