- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
Jadro: AI bug!valamelyik külföldi fórumon olvastam, hogy valakinek eszébe jutott, hogy kipróbálja játék közben bekapcsolni a "robotpilótát" (én azt sem tudtam, hogy van ilyen), amit ugyanaz a logika vezérel, mint az ai trafficot! az történt, hogy az autopilot azonnal visszavette a menetszabályzót 0-1es állásba... azt fejtegetik, hogy ez a patch hibája és vissza mentek egészen 1.6.09xxxx -es patchig és azzal normál sebességgel közlekedik minden járat. ki akartam próbálni, hogy mi történne, ha csak az act szerkesztés idejére telepítenék ideiglenesen egy 1.6.09xxxx patcht, de nem találtam sehol ahonnan le lehetne húzni... nem mai darab(:
találtam olyat, hogy train store! ütős a cucc! nem kell mindegyik pályának külön msts és ha eddig sem volt, akkor nem kell 10 percet várni, amíg betölt a program! a train store segítségével csak a kiválasztott actot, a hozzá tartozó pályát ill. szerelvényeket tölti be az msts pillanatok alatt! aki nem ismeri ajánlom, aki meg ismeri az minek olvasta végig?

Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest