Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rapatac
csendes tag
sziasztok én most kezdtem játszani s szimulátorral és az a gondom van hogy letöltöttem a déldunántúli pályát belerakta el is inditja a játékot de amikor a pályát tölti be ott hogy szimuláció betöltése után tölti hogy tájak meg nem is tudom hogy mi és ott megakad kiirja hogy error és kilép..tud valaki segiteni hogy miért lehet és hogy mit tudok csinállni... köszönöm előre is a janos.szatmari88@gmail.com ra irjatok
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest