- Magisk
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
GubisKristóf
üzenetére
MSTS Bin nincs fent. Nem megy fel addig, amíg a hivatalos frissítést fel nem tetted.
Hibalehetőségek a telepítésnél:
- Mivel a trainupdate kicsomagolási helyét Te adod meg, lehet hogy elgépelted és nem oda került ahová kellene neki.
- Ebből adódóan nem ment fel a bin. Figyelmesen olvasd el az ablakot amit installáláskor kiír. Én elsőre csak okézgattam, pedig azt írta ki hogy nem ment fel. Én meg persze azt hittem hogy minden rendben.Esetleg nézd meg egy olyan texteditorral ami kiírja a sorok számát, hogy mi van a 127. sorban. (Borítékolom hogy a fények egyik bejegyzése és akkor meg is erősített a Bin hiány.)
Ilyen szerkesztő pl a notepad++. Ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák

- X13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest