- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Köszönöm, hogy foglalkoztál, vele. Vannak segítőkész emberek, mindig is tudtam.
Nem figyeltem igazából erre, erre de tény, hogy furcsáltam, hogy folyamatosan hiba üziket küld ki arra is amit a supporton ínak. Lehet, hogy elgépeltem ezt, de többször is hibaüzüzett. Szóval úgy döntöttem, hogy megoldom erőből, mert volt fenn egy régebbi sql server, és nekem azt írta, hogy frissíti, de hát nem ment, szóval régi szerver le, új fel. Most fel is települt, bár még találkozom, érdekes hibákkal, de azt már inkább az én sql tudatlanságomnak tulajdonítom.
Szóval az eredeti próbléma megoldódott, most már csak a többi újat kell megoldanom. Dehát szoftvereknél ez már csak így van
Mégegyszer köszi a segítséget. -
Fecow
aktív tag
Köszönöm, tényleg beírhattam volna, de amikor kiírta a hibát és rákattintotam a súgóra, azt írta, hogy nincs erre vonatkozóan semmilyen infójuk, ezek szerint van csak nem tudnak róla.
Amit linkelsz az tényleg az én hibámra megoldás de az a helyzet, hogy nem segít rajtam.
Ugyan úgy előjön a hiba, ha lépésről lépésre azt csinálom amit ír az ms support. -
Fecow
aktív tag
Sziasztok, már napok óta próbálkozok a telepítéssel, de mindig kiír egy számomra teljesen értelmetlen errort.
''SQL Server Setup did not have the administrator permissions required to rename a file: G:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Template Data\mssqlsystemresource1.ldf. To continue, verify that the file exists, and either grant administrator permissions to the account currently running Setup or log in with an administrator account. Then run SQL Server Setup again.''
Nem azért értelmetlen, mert nem értem, hogy mit jelent, nem vagyok nagy angol guru de ezt azért még értem. Szóval a helyzet az, hogy administrator joggal vagyok belépve az installnál, és a file létezik a telepítő hozza létre. Ezért nem értem, hogy miért írja ezt ki.
Ha valaki tud valamit, ami segíthet az nekíméljen előre is köszi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest