Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szecsy
aktív tag
segitsegetekre lenne szuksegem miszerint u100 asomon eddig hibátlanul ment a mikrofon pl skype beszelgetésnél. most viszont nem hallanak engem... realtek audio van a gépen gyárilag és nem tudom h esetleg ott lett e vmi elálitva vagy pedig a skype on belül de lenémitva vagy ilyesmi nem lett.
esetleg vmi ötlet vagy a driverjét honnan tudnam letölteni? -
Szecsy
aktív tag
sziasztok!
kérlek segitsetek miszerint a u100 osomnak megnyomom a fn+f6 ot és nem történik semmi nem tudom bekapcsolni a webcamot..kérlek segitsteek mit kell tegyek? köszi
-
Szecsy
aktív tag
vmiért nekem nem érzékeli a fn+f6 webcamera kombináciot mi lehet a gond? vagy hogy tudom megnyitni másképp? esetleg vmi progi feltevés?
köszi
-
Szecsy
aktív tag
még mindig nem sikerült találnom "D" betüt ugye aminek sajnos az egyik tartó pöcke letört.
vki tudna segiteni vagy h orvosoljuk?
-
Szecsy
aktív tag
kérlek segitsetek miszerint az u100 asomon a "d" betű gombja letört az egyik kis tarto pöcök:S
hogy tudnám potolni ujat venni?
bármilyen megoldás érdekelne köszi..
-
Szecsy
aktív tag
sziasztok fölraktam a firefoxot a windemre...
annyi a problémám hogy nem találom azt a kiegészitőt firefoxra ami méri hogy hány másodpercbe telik mig betölt egy oldal. nem tudja vki a nevét illetve segiteni? -
Szecsy
aktív tag
alul a 8db kis led közül a négyzetben egy 1 es az mit akar jelenteni? és mikor villan?
meg a négyzetben egy oda vissza nyíl? -
Szecsy
aktív tag
sziasztok lenne egy kérdésem bár nem sok köze van a windhez de elmondanátok hogy egy zip mappát hogy lehet lekódolni???
köszi -
Szecsy
aktív tag
lenne egy kis problámám megint.miszerint ugye a telefont(nokia e61) összetudom bluetotooth oin keresztül kötni a windel. és így tudom a Nokia Pc Suite el modemként használni és netezni a winden.
de egyszerűen a pc suite kiirja hogy a modem et lehet hogy más használja nem tud kapcsolatot létesíteni...
ez mitől lehet? eddig hibátlanul müködöt,de gyanakszom hogy ez a szar toshiba bluetooth a hiba forrása... -
Szecsy
aktív tag
a 9 cellás nekem is gond nélkül belefér a gyári tokba,,, én már csak azt használom 17e ér szereztem és nekem egy napot lazán kibír,persze nem végig maxoin futtatva de pl most voltam balatonon és készenléti üzemmodba rakva töltöttem usb-n keresztül a gps-t 100% ról a 4 óra út alatt merült le 67% ra...
-
Szecsy
aktív tag
Kérlek segitsetek nekem az utóbbi időben egyre többször fölugrik egy olyan ablak " hogy az explorer exe hibált észlelt ezért leáll...." ez mi pontosan a internet? főleg hogy firefoxot használok, illetve ez mitől lehet? köszi
-
Szecsy
aktív tag
nekem a régi laptomonon jeletkezett ugyanez a tűnet... alaplaphibás 90e let volna javítani... jött a wind... amúgy amit most tervezel venni mibe más mint az u100?
-
Szecsy
aktív tag
én amikor ez a kérdés elött álltam engem az usb-s megoldásra buzditott mindenki,Amúgy nekem már jóideje van net de csak a telefonomon méghozzá pannonos a dolog. ÉS emiatt külön az usb-t megvenni nagyon drága lett volna így én most úgy használom hogy a telefon a modem és vagy usb vel vagy kábellel összekötve használom a netet. Hisz a telefon úgyis mindig nálad van...
-
Szecsy
aktív tag
Dodo! hogy funkciónál az akksi?
-
Szecsy
aktív tag
mostmár csak az a kérdésem ki az aki otthagyja valahol a laptopját?
-
Szecsy
aktív tag
lenne egy kérdésem!
a laptopon bal oldalt a hűtőventilátor illetve töltő csatlakozó fölött van egy kis nyilás az mi? -
Szecsy
aktív tag
bár nekem se jön be az újabb touch pad...
-
Szecsy
aktív tag
Igen az újabbaknál nincs görgetősáv.
Én is az extreme ben vettem és 3 cellásat adnak hozzá alapból a 6 cellásér pluszba kellene fizetni
-
Szecsy
aktív tag
hát nem azért de 3 cellásal tudod mikor bír 2.5-3 orát

-
Szecsy
aktív tag
de hogy tudom használni bekapcsolni müködtetni?
-
Szecsy
aktív tag
a bal alsó sarokban a billentyüzetnál van a matrica hogy u100 stb stb.
a jobb alsó ikon nekem a MAGNIFIER nagyitó az mi? hogy lehet bekapcsolni? -
Szecsy
aktív tag
Segitene vki hogy mi számít az akksi teljes lemerítésének kisűtésének???
amikor annyira lemerűl hogy be se birom kapcsolni? -
Szecsy
aktív tag
nektek nem kezd el kopni a bekapcsológombról a I/O felirat?
-
Szecsy
aktív tag
a
-
Szecsy
aktív tag
én abból a szempontból a windet megbántam hogy nicns cd meghajtó benne annyit szívok emiatt, sosem értettem ezt a daemon tools os dolgokat.
de ha fölrakom a játékot nezehzen és elinditom mit tegyek h menjen is ne azt irja ki hogy tegyem be a cd-t? -
Szecsy
aktív tag
nekem a 9 cellásat 3.5-4 óra alatt tölti fel.
-
Szecsy
aktív tag
egy kérdés! ha rádúgod tölteni nektek is automatikusan a legerősebb fényerősségen világit a kijelző?
-
Szecsy
aktív tag
amúgy mi számit teljes lemerítésnek? amikor kikapcsol magától? és utána töltöm vagy még azután megprobálom bekapcsolni?
-
Szecsy
aktív tag
nézd nekem csak áll a tasakjában nem használom, Szóval úgy gondolom hogy mivel nem nagyon értek ehez mondj egy árat,megvitatjuk és vidd.
Amúgy nekem van egy olyan problémám tegnap vettem észre mintha a töltőm lassabban töltene mint eddig, marha lassan töltödik 2-3 % ot is nem tudom mi lehet vele, esetleg vmi ötlet?
-
Szecsy
aktív tag
az érdekes nekem a 9 cellással max 7 óra fölé megy egy picivel...
amúgy néha 0 ra ajánaltos lemeríteni az akksit mer irtátok hogy akkor újra formázza magát avgy hogy is van ez? -
Szecsy
aktív tag
még a 9 cellás aksival is belefér a gyári táskába.
-
Szecsy
aktív tag
Dzso nekem ilyen problémám sose volt szóval lehet vmi nem jó a dologban mer én már kismillioszor probáltam és minden jól mükődik.
-
Szecsy
aktív tag
nekem nem tudtok ajánlani vmi nagyon jó játékot?

-
Szecsy
aktív tag
Azt hogy lehet kíderíteni hogy 1 vagy 2 magos a proci a windemen?
én ugy tudtam h egymagos de ma mondták hogy kettő,
valahogy ezt szeretném kideríteni anyit tudok hogy új kiadás 2giga ramos illetve 160 gigás. -
Szecsy
aktív tag
ez nem lehetséges sztem.
illetve a 3g-s net nem tul gyors ha azt még megosztogatod nem lesz semmi,
amúgy énis pont ma bohockodtam ezzel miszerint a telefonomon szintén pannon net van.
és én is úgy csináltam meg ma hogy a telefon a modem és usb kábellel a windel tudok róla netezni. -
Szecsy
aktív tag
amúgy annyi a lényeg h elötte nézz meg youtubeon egy videot h lásd minek h kell lejönnie ezuton is köszönöm aki küldött linket arról anno.
aztán leszeded a hátlapot, és a ventilátort 4 csavar tartja,leszeded és lehuzod a tengelyéről ugyanis nem csapágyas hanem indukció hatására pörög.de rossz mer műanyagal érintkezik azér is hangos. -
Szecsy
aktív tag
nekem a 3 cellás kb 1,5-2 órát bírt,
a 6 cellás sztem akkor 4 óránál többet kénenem? -
Szecsy
aktív tag
a toshiba bejön az most elég jókat gyárt.
de a wind simán benne van nem lehet összehasonlítani ilyen 9 cellás számológépekkel nem egy kategória.amúgy ami 9 cellás az kb mind felét tudja a windnek szval jó kis laptopunk van.és még a toshiba se biztos hogy jobb most olvasom h csak 1giga ram és 1.66 os.
meg van egy kiskavarodás mer 3 celásal 4 orát bir hattal meg 9 orát?? máshol azt irják hogy a 9 cellásal bír annyit na sebaj.
szval sztem a wind jobb -
Szecsy
aktív tag
nekem a c kapott kb 30 megát de amugy a Q -n nekem is forditva van
-
Szecsy
aktív tag
köszi ha tudnám h kell

-
Szecsy
aktív tag
senkit nem érdekel akkor a 3 cellás akksi?? igazából csak vigye vki.
-
Szecsy
aktív tag
ebayről rendeltem egy német nyelvű honlaptról azt nem tudom h német e a cég,
amugy a hátulját megemelte nyílván ezt tudjátok de valamit valamiér. én attól féltem h így nem fog beférni a bőrtokjába de meglepő módon befér.
de kb fél 4 óta megy a gép és minen program fut de még 68% van . sztem eg napot lazán kíbir munkában suliban nem kell töltőt vinni.
-
Szecsy
aktív tag
egy picit nehezebb lett természetesen de nem vészes,
feltöltés kb olyan gyors mint a 3 cellással de brutálisan birja olyan 8-10 orát simán még 70% van akksin és 5:20 percet mutat még. de megy a wifi net és teljes üzemmódbannemsokára teszek föl képeket
-
Szecsy
aktív tag
meghozták ma a 9cellás akksit nem semmit...
-
Szecsy
aktív tag
a hátlap leszedésénél oda csavarod a hátlapot, de a jobb illetve bal felső sarokban is van még kettő.
-
Szecsy
aktív tag
nem ez munka közbeni értékek,de olvastam a tesztben hogy fölmehet 52fokra is mondom oké
-
Szecsy
aktív tag
én segítséget kérnék tőletek miszerint én szoktam mérni a cpu hőmérsékletet,
állandóan 44 C fok kőrül de ma fölment 46 fokig. vannak tapasztalataítok efelől? -
Szecsy
aktív tag
a www.laptop.hu nak a boltjait tudom ajánlani egy apró hiba van h hétvégén nincsenek nyitva...mien bolt az??
-
Szecsy
aktív tag
tudtommal lehet nem egy video van erről youtubeon.
-
Szecsy
aktív tag
primítiv vagyok de nem tűnik fel a külömbség

-
Szecsy
aktív tag
az u120 és u115 között mi amkülömbség? a képernyőméreten kívűl?
-
Szecsy
aktív tag
és érdekes semmi hangja már a ventilátornak
-
Szecsy
aktív tag
Szétszedtem
-
Szecsy
aktív tag
hétvéégn szétszedem azt megnézem köszi a segítséget és ugy a hátlaphoz amit leszedek arra nincs semmi erősitve?
-
Szecsy
aktív tag
ha kicsavartam az összes csavart akkor csak felfele lehuzom a hátlapot vagy pl a kis jack dugokat h szedem le belőle?
-
Szecsy
aktív tag
esetleg ha megkérek vkit egy képpel tudja illusztrálni annak a csavarnak a helyét ami vmeik cimke alatt van???
illetve prohardveren a tesztnél láttam már szétszedve de hogy a ventilátorhoz hogy férek hozzá illetve van ott egy hőszigetelő folia is?komolyan mintha sebészetet tanulnánk

-
Szecsy
aktív tag
illetve nekem az a gyanúm hogy a fölötte lévő hőszigetelő fólia ér hozzá.
most gondolkozom mer most akkor hetekig várjak emiatt de ugyanakkor ha bármi nagyobb baja van nem nyulnak hozzá mer én szétszedtem már. -
Szecsy
aktív tag
teszek egy kis wd40 et vagy olajat oda.
-
Szecsy
aktív tag
de elöbiekben irtátok hogy hónapokig ottlesz megéri az nekem??
-
Szecsy
aktív tag
ez a ventilátor nagyon idegesít hétvégén szétszedem...
-
Szecsy
aktív tag
válasz
Desantos77
üzenetére
köszi szépen a segítséget!.
amúgy elmondanál mág pár programot te miket használsz mik még feltétlenül fontosak? -
Szecsy
aktív tag
valaki tudna segiteni hogy a winflip et hogy tudnám ugy beálitani hogy müködjön amikor bekapcsolom a gépet ne keljen mindig rákatintani.
-
Szecsy
aktív tag
-
Szecsy
aktív tag
A három hete vett windem bekapcsolásnál ugye amikor a ventilátor fölpörög majd leáll,miközben pörög olyan oltáris hangot ad hogy félelmetes, aztán megáll betölt a windows majd ott már light-osabb de ez nem normális,
azé számomra szomorú hogy 3 hét után ilyet lehet tapasztalni,
esetleg vkinek vmien ötlete?
köszi -
Szecsy
aktív tag
amugy most meglepödsz de a 7200 asról én eddig úgy tudtam hogy 9 cellás nem így van?
-
Szecsy
aktív tag
nekem az fn+f2 az amikor projektort kötök rá ott tudod átrakni rá.
az fn + f10 meg ha visszaolvasok 5 kommentel elöbb le van irva én is kérdeztem már.
-
Szecsy
aktív tag
3/6 cellás akksi?
-
Szecsy
aktív tag
a teljes kisütés alatt mit értesz???
hogy magától kikapcsoljon annyira lemerítem? -
Szecsy
aktív tag
Valaki el tudná mondani mi a külömbség a normál üzemmód és a Fn+f10 es között nem naon jöttem rá még ,illetve ha kikapcsolom meg be akkoris megkelnyomnom vagy ugyanugy megy csökkentettbe?
-
Szecsy
aktív tag
köszönöm a segitséget már megijdtem amugy itthon énse találkoztam még 9 cellásal de az jól birhatja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- VivoBook S513EA 15.6" FHD OLED i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest