- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Desantos77 #8722 üzenetére
Ha zenét hallgatsz és felveszed a hangerőt maximumra akkor is recseg? vagy csak a Windows Bejelentkezésekor van ez?
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Desantos77 #7916 üzenetére
Ez tényleg dúrva
-
Szecsy
aktív tag
válasz
Desantos77 #7767 üzenetére
köszi szépen a segítséget!.
amúgy elmondanál mág pár programot te miket használsz mik még feltétlenül fontosak? -
Gabor970
addikt
válasz
Desantos77 #7694 üzenetére
:-(
Nekem azóta néma, ha lehalkítom. -
Vegha
senior tag
válasz
Desantos77 #7682 üzenetére
szerintem itt egyszerű energiagazdálkodásról van szó: parkoltatja a fejet és "túl rövid" időre van ez beállítva.
mióta 2,5"es hdd-t használok a desktop gépemben először nekem is feltűnt, mert az alaplapom nyilván nem foglalkozik vele, de notebooknál természetes, hogy egy kis üresjárat után félrerakja a feje(ke)t. más kérdés, hogy ennek mennyire lenne szabad hallatszania : ) -
Pompi
nagyúr
válasz
Desantos77 #7564 üzenetére
- alaphelyzetben kéken világít a LED
- akkuról üzemelve Fn+F10 az energiatakarékos mód - zöld LED
- hálózatról Fn+F10 a Turbó mód - piros LED (1.09-es BIOS vagy újabb esetén) -
Jetyke
tag
válasz
Desantos77 #7525 üzenetére
A feketére talán érdemes venni, mert sokan említették, hogy csillogós lesz a használattól, de a fehéren ilyeneket nem lehet látni. Persze karcolások ellen jó, ha késsel egerezel néha, de én biztos nem vennék.
-
rakal
senior tag
válasz
Desantos77 #7514 üzenetére
A francia weboldalon kapható 60 euros tok is hasonló,igaz,ott szélesen ki van vágva az akksi hely, és keskeny két db pánt tartja a fedlapot az akksitól oldalra.
Szép és jó,de nem ér meg 18600 FT-ot(igaz szép színkollekció,gránitos etc.) -
rakal
senior tag
válasz
Hali!
Nálam sem a becsatolásban volt a gond,hanem becsukva olyan ormótlan volt az egész oldalról nézve,a hátsó résznél egy tátongó nyílás keletkezett a 6 cellás esetében a gép alja és a tok között,a tok itt egy kicsit feszült is,most már ok.
Sejtésem szerint ez a probléma Nálad is fenn fog állni,ahogy a képet elnéztem. -
rakal
senior tag
válasz
Hali!
Én is ma lettem kész,a bőrdíszműves 500 FT-ot kért a melóért. -
BloodRay
veterán
válasz
Desantos77 #7498 üzenetére
Nem olyan vészes mint amilyennek tűnik, csak én bonyolítottam a dolgot, meg értetlenkedtem.
-
BloodRay
veterán
válasz
Desantos77 #7495 üzenetére
Nem kell semmit újrarakni. Pár oldallal visszább olvashatjátok, hogy kell elvégezni.
Én mikor raktam újra be lett linkelve kb minden. -
rakal
senior tag
válasz
Desantos77 #7444 üzenetére
Hali!
Egyelőre műxik a koncepció.Az alap és fedlap kissé tömöttebb,marhabőr.
A hátsó pánt kissé keményebb,műanyagnak tűnik.
A probléma az,ha a fotót megnézed,hogy a 6 cellásnak a talprésze magasabb,mint a három cellásé,a kivágás nem old meg semmit,mert a gép megemelődik,oldalról nem annyira kóser,de a hátsó pánt nem nagyon feszül,és a mágneses csat is minimális feszüléssel ok. -
-
Pompi
nagyúr
válasz
Desantos77 #7434 üzenetére
Letöltöd és telepíted
-
rakal
senior tag
válasz
Desantos77 #7389 üzenetére
Hali!
Biztosan be fog válni,de mivel csak tegnap rendeltem,még nem tudok nyilatkozni...
Egyébként kb. 2-3 hét.
Kleinguru:
Én is csak annyit tudok,amit az ebay-en írnak,én sem merném beszerelni ezt a touchscreent,nem vagyok jkk!Meg egyelőre drága is.(a hirdetésben van néhány kép a mikéntről) -
rakal
senior tag
válasz
Desantos77 #7386 üzenetére
Szia!
Én a 20 dolláros bőrtáskát rendeltem az ebayről,úgy tűnik,ennél hátul elég nagy rés van,befér a 6 cellás akksi is.tényleg olyan határidőnaplós lesz tőle a gép.
Apropó,nem tudom láttátok-e,megjelent az érintőpanel is a Windhez(no soldering)
Sajnos kissé hűzós az ára,122 USD,de a PK benne van az árban. -
Pompi
nagyúr
válasz
Desantos77 #7384 üzenetére
Jópofa megoldás. Ilyen határidőnapló jellegű lesz tőle a cucc. Nem az én világom, de azért tetszik. A hűtéssel nem lesz gond, mert elég nyitott. Ha tetszik az ilyesmi, szerintem vágj bele.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Desantos77 #7382 üzenetére
Ilyesmit nyugodtan linkelhetsz. Ha vannak rajta nyílások a szellőzésnek, akkor elvileg nem fog megfőni benne
-
Pompi
nagyúr
válasz
Desantos77 #7380 üzenetére
Nemhiszem, hogy a szellőzésének jót tenne a táskában való használat, hacsak nem valami spéci, direkt úgy kialakított dologról van szó.
-
OLE-3
tag
válasz
Desantos77 #7378 üzenetére
A 6 cellás akku hátrafele 5 mm-t, lefele 9 mm-t lóg ki a gépből. A 9 cellás hátra csak 1 mm-t, de lefele 22 mm-t lóg ki.
-
rakal
senior tag
válasz
Desantos77 #7358 üzenetére
Az Amilo Minit én sem ajánlom.
Főleg a billentyűzet,abszolút nem ergonomikus: kockacukor méretű,zsúfolt billentyűk.
Ha a gépet komolyan akarod használni,csakis a Wind a nyerő. -
Pompi
nagyúr
válasz
Desantos77 #7368 üzenetére
Legközelebb használd légyszíves a Szerkesztés gombot ha eszedbe jut még valami hozzászólás után, új hozzászólás helyett, erre van lehetőséged a hozzászólás után 5-6 percig. Köszönöm.
-
Topitom
csendes tag
válasz
Desantos77 #7363 üzenetére
Nem sok a különbség, fekete fehér kicsit más a tapipad és a billentyűje, a belső fele a kijelző mellett fényesebb. Arc felismerő program van benne. Ha a wind u120H mellett döntesz és már benne lesz a független HPSDA modem akkor a legmobilabb internet elérésre tehetsz szert. Sajna a memória csak 1Gb. És az ára 150000.-Ft körüli.
-
pereces
tag
válasz
nekem a mini billentyűzete nagyon picurka számomra használhatatlan lenne, érdemes megnézni őket egy boltban ahol ki vannak téve sorban egymás mellé ezek a netbookok
-
OLE-3
tag
válasz
A kijelzője csak 8,9"-os, kisebbek a billentyűzeten a gombok (van aki ezt kényelmetlennek találja) és fujitsu. Ha hosszabb távra szeretnél netbook-ot, mindenképp a Wind-et javaslom.
-
Topitom
csendes tag
válasz
Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket: http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/20090204-fujitsu-siemens-amilo-mini-ui3520.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest