- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
válasz
Topitom #10175 üzenetére
Szeretném megkérdezni, hogy a biost érdemes e frissíteni? A gépet szinte a megjelenése napján vettük. Azóta teljesen jól működik. Minap telepítettem rá a Win7-et és ma tettem bele plusz egy giga ramot.
Most mielőtt visszadnám a gazdájának frissíteném is a bost meg nem is. Nem szeretném ha valami balhé jönne elő. -
^Clown
addikt
válasz
Topitom #10175 üzenetére
Gratulálok! A barátnőmé jelenleg tartalékként, illetve utazó laptopként szolgál, a kijelzője egyre rosszabb sajnos (mozgatás hatására lilára színeződik az egész kép, szerintem szalagkábel hiba, bár egyelőre külső monitoron nem teszteltük). Az akkuja még az eredeti, pedig már 3 éves elmúlt, igaz, nem is bír már sokat.
-
rakal
senior tag
válasz
Topitom #9962 üzenetére
Hello
A WiFi problémát WiFi modul cserével oldottam(a fenti modult az OSX natíve felismeri)
Az ékezetes betűket meg már korábban kitárgyaltuk: Fn+betű kombóval ok,a @ is!
Csak felrakod,mint a WinXP-t és kész!
Nem kell semmit buhárálni,csak az audio szekciót.(a mikrofonnal gondok lehetnek)
Online update-t nem javaslom,utána a felbontással gondok voltak(nem tudta az 1024x600-t) -
rakal
senior tag
válasz
Topitom #9958 üzenetére
Szia!
Az enyém már több,mint 2 éves!
Upgrade-ek:
-2GB RAM
-32 GB-s Runcore SSD
-WLAN modul csere(Dell 1490-re OSX miatt)
Akksik:eredeti,6,ill. 9 cellás(Cameron Sino-k)
Minden lege artis megy,szerintem ez a kis gép szuper konstrukció,és évek multán azt kell mondjam a Cameron Sino-nál az eredeti sem jobb akksi(vagy ők gyártják az eredetit is,ez már határozott gyanúm) -
válasz
Topitom #9883 üzenetére
Köszöntelek a klubban.
Ha bejelentkezés után mindig kérné a jelszavadat, az a hálózat miatt van, mert már a telepítésnél csatlakoztál. Bár valszeg csak vezeték nélkülinél jön elő, de könnyen orvosolható a probléma. Ha fenn állna, akkor jelezz nyugodtan és leírom a megoldást.
Egyébként pedig ha bármi kérdésed lenne, szeretettel várunk az Ubuntu topikjában. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Topitom #9327 üzenetére
Amennyiben valaki ellopja, és lebontja, utána sokkal kisebb a lebukásának az esélye, de ha leszedegeti a széria számokat, akkor pedig nem is lehet azonosítani az alapján.
a bios chip és maga a program is egy sorozat gyártott termék, így elég költséges volna az összeset egyedi azonosítóval ellátni, és azt is csak a szervizek látnák, ugyanúgy mint jelen esetben is a gépen látható szériaszámok eredetét.
Ha neked is lopták el géped, akkor írd be széria számmal együtt, mást nem nagyon tudsz csinálni a rendőrségi feljelentés mellett. -
-
válasz
Topitom #8987 üzenetére
Köszi az infót. Akkor nem kell nélkülöznöm a kicsikét, mert 6 hónapnál azért már bőven idősebb. Amúgy is, ha ez az egész széria egy nagy sz@r, akkor felesleges is lenne cseréltetnem, egy éven belül kakukk lenne annak is. Használni meg nem használom akkuról. De ettől függetlenül nem szabadott volna, hogy tönkre menjen, és szomorú is vagyok.
-
-
válasz
Topitom #8963 üzenetére
Köszi a segítséget, éppen most olvastam ezt én is. Lehet, hogy akkor narancssárgára értik a sárgát, mert ennyiből az is lehet. Elképzelhető, hogy a kapacitáscsökkenés miatt jelez mondjuk? Mert amúgy más egyéb hibát nem tapasztalok rajt, lemerítettem kétszer is a minap meg fel is töltöttem. A jótállásos csere igazából nálam körülményes lenne, bár még egy éven belül vagyok, de postázni kellene az egészet az ország másik feléből, nem sok kedvem van hozzá. Ha egyébként probléma nincsen vele akkor használom így, aksiról alig megy, ha pár perces áramszünetet átvészel az már bőven elégséges számomra. De még bír azért 1 órát is talán, annyit írt neki.
-
-
pkova
csendes tag
válasz
Topitom #7739 üzenetére
Kipróbáltam az aksis megoldást .. de nem hozott eredményt.
Néhány kérdés felmerült közben.. sorry ha esetleg volt már róla szó.
1. A géphez adott cd-n mi van pontosan? Nem ugyan az, ami ezen a rejtett partíción van? Ezzel (a cd tartalmával) esetleg nem lehet kezdeni valamit?
2. Usb pendrive-ról windows felhúzásával próbálkozni érdemes? Sikerült ez már valakinek?
-
kiskakas
senior tag
válasz
Topitom #7143 üzenetére
gondolom kulso, usb-s slim samsungra gondolsz, tap nelkul (csak usb-rol taplalt)
En majd 1 honapig kerestem, mindenhol hianycikk volt, vettem enis egy normal nagy samsung kulso irot..Erre dunakeszi auchanban van egy rakat kulso slim usb-s samsung...15k-ert
Ja es meg annyi,h az edigital.hu online raktarkeszletenek ne higyjetek, tobbszor mentem mar potyara hozzajuk. Iponnal szinten nagyon sok cucc 'epp nincs' raktaron..
-
pok74
csendes tag
válasz
Topitom #6772 üzenetére
Helló
Én most vásároltam 1 U120-at mekérdeztem az eladót bent van e a HSDPA, úgy tudta igen, de mint utólag kiderült csak a 120H-ban van. Bizti hogy te ilyent vettél mert úgytudom ez csak 3-4 hét mulva lesz kapható. A SIM foglalat minben bent van.
Mennyit kértek érte? Ja az enyémnek 4-nap alatt tönkre ment az aksija. -
BloodRay
veterán
válasz
Topitom #6836 üzenetére
Annyit nem vacakoltam azért vele, mert asszony lekötött, csak ma néztem utána mi lehet a gond.
Mondjuk most, hogy bekapcsoltam megint elállítódott a beállítás, de az amiatt lehetett szerintem, hogy Ralink programban be volt ikszelve, hogy: "Use RaConfig as Configuration Utility".
Egyébként nem lenne rossz a program, de beállítások között alig lehet megtalálni valamit...B.U.É.K. mindenkinek!
-
rakal
senior tag
válasz
Topitom #6752 üzenetére
Az a sanda gyanúm,hogy korlátozzák a szabad forgalmú HSDPA modem berakást,ill. különbözni fog a BIOS a mobilcégek számára bundle-olt készülékek között(bios unlocked version).pl. a T-Mobile-nál hűséggel vásárolt Acer Aspire One(HSDPA-s) és nem HSDPA-s esetén ha egyénileg akar vki beépíteni,lehet,hogy lesre fut,magyarán a gyártó lekorlátozza a HSDPA modem beépítési jogot(saját magának engedélyezi csak),ki kell fizetni a teljes árat(amit a készülékgyártó megszab-extra,v. emelt profit)
Persze,lehet,hogy nincs igazam,let it be... -
rakal
senior tag
válasz
Topitom #6752 üzenetére
Hali!
Ezt hivatalosan vetted,vagy házi barkács bele a HSDPA modem?
Mert nem nagy kunszt belerakni,a WiFI helyére bemegy simán,csak lehet,hogy ez is bios lockos,akkor meg buhera kell(az U100 nem hiszem,hogy támogatja,de még utánaolvasok
pl. a Novatelt lehet,hogy beveszi(EU850D) -
rakal
senior tag
válasz
Topitom #6747 üzenetére
Azért nem értem a problémát,mert nyugaton is csak januárban kezdik el forgalmazni a beépített HSDPA modemes verziót.
A HP Mini 1000-nél is van kártyaolvasó(SIM kártyaolvasó),de HSDPA modemet a mini PCIe üres foglalatba rakva jkk-nek sem sikerült életet lehellni bele(bios lock),csak furfangos trükkökkel.Nézd meg a videót,érdemes!
http://jkkmobile.blogspot.com/2008/12/how-to-3g-hsdpa-to-hp-mini-1000.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest