- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
Szia!
Wi-FI:szerintem:driverhiba,full reinstallt javaslok,a legújabb drivert,tudni kell,milyen WiFI modul van benne(Realtek etc,)
Akkumulátor:ez már komolyabb gond,valószínűleg csere lesz a vége(csak sejtem,hogy több hétig/hónapig nem volt feltöltve használat előtt,ez nem jó a LI-Polimer akkuknak)
Az utóbbi nem a Te hibád,a Li-Pol akksikat havonta egyszer legalább fel kell tölteni,különben állásukban kipurcannak(hosszú raktározás nem menő...) -
BloodRay
veterán
Esetleg legfrissebb driverek?
(#8780) jenei92 -> Én is Alukard véleményén vagyok, ma még nem éri meg ssd-t venni, ha a teljesítmény számít. Valóban kevesebbet fogyaszt, de az olcsóbb ssd-k nem gyorsabbak(örülj ha nem lassabb) és még az élettartamuk is erősen kétes egyenlőre. -
Zola007
veterán
De az asztali procig egy 30 literes térben van atoméhoz képest böhöm nagy hűtéssel, amit kb 4x akkora felületről vezet el.
60-70 fok nem gond ezeknek, 90 körül kezdenek hibázni.
Laptop procik tervezésénél egyébként figyelembe veszik ezt is.
Azt azért megkérdezném, hogy ugye nem ölben vagy ágytakarón volt, mikor így bemelegedett illetve mint előttem írták, beindul-e egyáltalán a hűtés, ergó fújja e az ájert a bal oldalon.Egyébként örülj, hogy még abból a szériából kaptad a gépet, amikor nem volt idejük letörölni az xp-t, mivel valszeg synaptics tapipadod van, ami a sentelichez képest mint ide hawai
kelzsocaaaaaaaa!!!!
az agyam eldobom, nincs valami script automata frissítésre? úgyhagyom a fórumot míg végigolvasom, hogy mit hordtatok össze, elkezdek válaszolni, erre mikor elküldöm, látom, hogy már megtetted.
De most azért se törlöm ki az én szövegem, hadd lássa a nagyvilág, hogy én is vagyok ilyen okos, bibibiiii
-
kelzsoca
félisten
Szerintem teljesen normális, az asztali procidon meg gondolom brutál nagy borda közvetlenül a procin+venti!
A Windnél csak hőelvezető lemez van és egy kis ventilátor kavarja a levegőt oldalt!
Az egész egy kis helyre van bezsúfolva, míg az asztali gépnél bőségesen van hely+gondolom vannak ventilátorok a házban (friss levegő be, meleg levegő ki stb..)Tehát így kell nézni a dolgokat és már nem is sok a 67C sem
-
kelzsoca
félisten
(kicsit félek,h. valami gázost kaptam...ezen nem is volt recovery partition, előre telepített xp pro volt rajta, testuserrel...gondolom valami letesztelt gépet kaptam?
A tesztelésre használt XP-t látod most, csak nem volt idő levenni és feltenni a home változatot a gyárban, senki nem nyúlt a gépedhez, a kapott lemezen ott az XP fel kell telepíteni!
-
stefanitsr
senior tag
3 cellás akkuval igen ez a normális becsült érték.
Én egyébként két desktop mega d630 mellé vettem a windet, korábban valaki szóvá tette, hogy kocka aki ilyet tesz.
Nos, megtetszett, szakmám is az informatika, szeretem is, megtehetem, mert megdolgoztam az áráért, és igen a kanapén fekve ezzel jobb netezni mint a d630-assal. Tán azért ne vegyem meg mert egyszerű lelkűek nem tudják feldolgozni azt a tényt ? Hah. Egyszerű lelkűek majd úgyis kiélik magukat a fórumokon azt megnyugszanak.
Jól értem valamelyikőtöknek sikerült betuszkolnia windbe ms pro-t úgy hogy olvasta ? Hogy sikerült ?
-
stefanitsr
senior tag
Ha itt megnézed a specification-nál kiírja rendesen az n270-et...
-
phpmoli
tag
en visszavinnem. ugyanis ki tudja, hogy melyik munkafolyamat maradt meg ki a gyarban.. ha egy 5 millios autobol kihagynak egy 10 forintos csavart, az sem 10 forinttal, hanem 100000-rel fog kevesebbet erni.. lehet, hogy holnap kiderul meg egy uj hiba, aztan egy het utan egy ujabb.. teljes arat fizettel a termekert, teljes termek illet meg. persze ha neked fontosabb az elmeny, mint a biztonsag - vagy van penzed - akkor ne torodj vele.
-
rakal
senior tag
Szia!
Nálam is ez volt,de a gyorsboltban ezt mondták is,sőt segítettek volna felrakni,de nem volt felesleges 50 percem,ezért itthon a rendszert rendbe vágtam(particiók törlése,full reinstall és kész.5 recovery DVD is van(kelet európai szoftver pack).Ami engem legjobban ledöbbentett,hogy külön van cseh és szlovák verzió is!
Egyébként nem értem a problémádat,pl. ha más "igazi"laptopot veszel,van úgy hogy Linux,FreeDOS vagy egyéb oprendszer van rajt,azt is le kell radírozni,úgyis az ember a saját igényeinek megfelelőt fog felrakni.Itt kevesebb a gond(ahhoz képest pl.,hogy nekem a HP laptopom Windows XP installjához meg kellett buherálnom az install CD-t nLite-al,mert nem ismerte fel a SATA merevlemezt,igazán könnyű most a helyzet) -
Hedwig
tag
Megnéztem a cég jelmondatát, miszerint: "Ugyanazt olcsóbban." Ebből a kijelentésből egyik sem teljesül, mivel az op. rendszer sem stimmel, illetve a garancia is csak 12 hónapos. (Nem kizárt, hogy meg kell hosszabbíttatni) És nem is olcsóbb annál, ahonnan például én veszem.
A klattyanás az elvileg nem gáz (gyakorlatilag sem), de azt mondjuk nem értem, hogy miért 3 felé van osztva a vinyó?
Én azt mondom, hogy egy személyes látogatást a globalpc-nél megér az egész. Határozottan mondd el a problémád, aztán reméljük nem fogják a szájukat húzni. Nagyon nem kéne nekik...
De ha téged nem zavar ez a dolog és nincs más baja, akkor élj vele boldogan!
-
stefanitsr
senior tag
Szerintem nem kell olyan tragikusan felfogni a dolgot,
Én úgy vélem, hogy a minőségellenőrzés során van egy-két teszt, amelyet a gyárban angol windózzal végeznek el és valamiért a nagy sietségben kikerülhetett egy-két gép úgy hogy nem tolták rá a preinstall XP hóme európai image verziót.
Szerintem ne vidd sehová usb olvasóba bele kell vágni a lemezt, fel az image-et azt örömmel használni a gépet.
Ha megjön a DVD olvasóm (GSA e50n) a győrhöz közelieknek felajánlom hogy nálam feldobhatják a windowst, ha ilyen problémájuk van. Esetleg ha sürgősen kellene akkor elhozom a cégtől nagy tégla LG külső írómat így nem kell megvárni míg a slim verzió megjön ebayről.
Remek kis gépek ezek, és szerintem nem akárhogy vannak összerakva ha mindezen sietség ellenére gyakorlatilag eddig nem volt gondja egy idejáró tulajnak sem.
-
Imibácsi
aktív tag
szerintem frankón eladtak neked újnak egy visszavitt példányt, vagy kiállított darabot. Alap hogy vidd vissza, ne te szívj már vele. Élj az elállás jogával (remélem nem tépted szét a dobozt).
Alukard: Nekem van XP WGA manipulátorom. 1szer kell használni és eredetinek látja az XP-t az update. ennyi
-
-
devians
tag
Ezt neked kell tudni, hogy visszaviszed-e.
Mindenesetre nem árt felhívni őket, hogy most akkor ez hogy van.De ismétlem, hogy hivatalosan nem lehet rajta egy pro verzió.
Lévén home-al szállítják.Mondjuk én alapból leszedtem mindent róla, és magam kénye kedve szerint installáltam fel.
De kinek szíve joga, hogy mit tesz vele. -
devians
tag
Helló,
az gáz, ha egy előretelepített cucc van rajta, mert beindítás után, automatikusan el kellett volna indulnia a felajánlott xp home telepítőnek, ahol bekapcs után a nyelv választás következik, majd szép színes képekkel illusztrálva folytatódik..
Ha nem így történt, akkor ott buheráltak bele.
Valószínű a reg is emiatt van.Melegedés passz. Én nem tapasztaltam.
WLAN driver-t jól mondod, onnan kell letölteni. Azzal kifogástalanul fog majd működni.
Van rá telepítve egy visszaállító partíció. Nem xp cd. Hanem visszaállító.
Ez az én tapasztalatom vele. Legalábbis az enyém így indult, és így voltak rajta a cuccok.
Recovery meg annyi van hozzá. Lehet mindenféle nyelvezettel feltolni.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest