Új hozzászólás Aktív témák

• Zola007
    veterán
    válasz p3z üzenetére #3734

kábelhuzavona: lehet, hogy igazad van, majd utánanézek, de akár a csatlakozó, akár az aljzat hal meg, egyiket sem nagy művészet cserélni/javítani, bár hibáról még nem hallottam egyik notis ismerőstől sem, pedig ismerek olyat, aki akkor sem tudná jobban ütni-vágni a cuccait, ha muszály lenne
    mondjuk kábelt szerintem sajna nem kapni külön magyar honban, albacompnál majd rákérdezek, de ha nélul se, akkor még mindig lehet csinálni elég könnyen (minden adat rajta van az eredetin)

bluetooth: az eddigi telóimon elég sokat evett (vadi új akkuval is, k700, u600 és v630i) és ismerősök közül akinek van bt-s pda-ja, annak is eszi az akkuját a folyamatos adatátvitel. lehet, hogy feszfüggő is, illetve másfajták vannak a lapitopikba, a véleményemet a fenti tapasztalat alapján alkottam

a baj nem a felcsévélés gondolatával van, hanem, hogy a gyártók nem vennének túl sok fáradtságot egy ilyen kis kurblis cucc anyagainak megfelelő kiválasztásához (mint ahogy fehér táskát adnak a fekete windhez is, pedig a műbőr festés nem egy nehéz dolog, csak így sokkal egyszerűbb). röviden csinálnának egy műanyag dobot műanyag tekerővel, aminek nem jósolnék túl sokat

Új hozzászólás Aktív témák