- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
"ennyire nem volt igény az asztali procis, mxm-es notikra?"
Jó kérdés. Szerintem csak rájöttek a gyártók hogy maguk alatt vágják a fát, minőségben, élettartamban, teljesítményben a legjobbak voltak. (Sosem cserélnél...mikor még szabvány mxm volt, volt igazán király.) Én még mindig olyat használok jól feltuningolva. Elég sokáig ki fogom tudni húzni vele.
A csatlakozó portok száma nagyon kevés ennél az MSI laptopnál. Hiába vastag váz egy régi Clevo kívül belül és hozzá vásárolt extra hűtő mellett mai hardverrel agyonverné. Kihasználva gamer képességeit mxm port által meg így is ráadásul olcsóbban. A driver felőli szoftveres része is egyedülálló, mert mindenhez szabad kezet ad főleg nyitott bios adta lehetőségek.
Megy a visszabutítás....jaja már lehetőleg fel se nyisd, szabályozott élettartam kezdve anno az ólommentes forrasztással. -
Én inkább azon lepődök meg (korábbi g750 tulajként), hogy micsoda fejlődésen ment keresztül ez az ipar is! A korábbi "asztali" laptopok 4-4,2 kg-osak voltak, ez meg 3kg körüli, ami a hordozható tartományba esik nekem. (Mondjuk a g750-et is repültettem, oda se neki!)
A laposról: Minden ízében szimpatikus! Amennyiben ismét szükséges lesz laptop vásárlás, ez felkerül a listára!
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest