- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
fiATHaLON
őstag
válasz
Janika(1982) #10 üzenetére
Köszönöm neked is, Evil Snowmannek is!
Néha eltöprengek, hogy vajon miért nem jön ki senki egy akár
6-7 centival vastagabb verzióval (ék alakban vastagodva pl.,
hogy gépelni is lehessen rajta), amiben komolyabb, halkabb
hűtés lenne, feláldozva némi mobilitást.
Vagy a gép háta mögött lenne még egy vastagabb rész, ahova
elfér egy komolyabb csövezés, nagyobb ventik... -
"ennyire nem volt igény az asztali procis, mxm-es notikra?"
Jó kérdés. Szerintem csak rájöttek a gyártók hogy maguk alatt vágják a fát, minőségben, élettartamban, teljesítményben a legjobbak voltak. (Sosem cserélnél...mikor még szabvány mxm volt, volt igazán király.) Én még mindig olyat használok jól feltuningolva. Elég sokáig ki fogom tudni húzni vele.
A csatlakozó portok száma nagyon kevés ennél az MSI laptopnál. Hiába vastag váz egy régi Clevo kívül belül és hozzá vásárolt extra hűtő mellett mai hardverrel agyonverné. Kihasználva gamer képességeit mxm port által meg így is ráadásul olcsóbban. A driver felőli szoftveres része is egyedülálló, mert mindenhez szabad kezet ad főleg nyitott bios adta lehetőségek.
Megy a visszabutítás....jaja már lehetőleg fel se nyisd, szabályozott élettartam kezdve anno az ólommentes forrasztással. -
echterion
nagyúr
válasz
Janika(1982) #7 üzenetére
Azért összehasonlítani egy másfél milliós gépet egy majd' 2,5 milliós géppel nem túl elegáns, mondhatni nem ugyanaz a két gép célközönsége.
Az MSI is bővíthatő, egy email kell az Albacomp-nak, hogy ezt szeretnéd, ők engedélyezni fogják és kérik, hogy tartsd meg azt a levelet, amit küldenek, ha szervizelni kell, bemutatod és ennyi. -
Én inkább azon lepődök meg (korábbi g750 tulajként), hogy micsoda fejlődésen ment keresztül ez az ipar is! A korábbi "asztali" laptopok 4-4,2 kg-osak voltak, ez meg 3kg körüli, ami a hordozható tartományba esik nekem. (Mondjuk a g750-et is repültettem, oda se neki!)
A laposról: Minden ízében szimpatikus! Amennyiben ismét szükséges lesz laptop vásárlás, ez felkerül a listára!
-
Itt maximális venti fordulat mellett 49dB-t mértek.
Razer Blade 18 review (18-inch laptop, i9, RTX 4070) (ultrabookreview.com)Ahogy nézem több teszt oldal is ugyanilyen eredményre jutott.
Itt van egy dB skála, csak hogy lehessen mihez viszonyítani.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
Janika(1982) #7 üzenetére
Milyen hangos játékok közben?
Tudom, ez relatív, kinek mi hangos...
Csak azért kérdem, mert az egyik leghalkabbként emlegetik
ezt a Razert... -
már azt a 0.3"-et miért kellett lenyúlni a monitoráról?
egyre kisebb, egyre vékonyabb gépeket gyártanak. az asus g751-ről még volt hová váltani, de a mostani laptopomról már csak ezekre a nyomorék papír fosokra lehetne, így meg nem akarok.
ennyire nem volt igény az asztali procis, mxm-es notikra? -
RaMa96
csendes tag
Megbontható, a kötelező jótállási időt nem módosíthatja egy ilyen matrica, csak a gyártó által vállalt önkéntes garanciát. Szóval egy ilyen értékű laptopnál 3 év gari mindenképpen marad magánszemélyként vásárolva.
A takarítás, bővítés ebbe belefér (ha nem az utólag hozzáadott cucc okozza a hibát).
Most hirtelen ezt az iFixit cikket találtam a témában, de elég sok helyen körüljárták már a kérdést. -
flexxx2
őstag
gondolom olyan hangos mint ez a HP: link , valakinek biztos jó így is és megveszi ezeket a bitang gamer notikat
-
Chiller
őstag
Tele van likkal oldalt, alul, hátul, de megbontani azt nem lehet - a takarításhoz se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Automata kávégépek
- Amazon Kindle
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest