- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
akkor engem is zavarna... lehet, hogy szenzor gajdult meg!
Jasonchan; esetleg próbálj meg egy ccleaner (újabb verziós) tisztítást, tisztító és rendszerleíró felületen is - hátha csak beragadt valami korábbi hardveres bejegyzés, ami miatt feleslegsen várakozik!
az utolsó bv verzió lehet, hogy megerőszakolható xp kompatibilis módban, de az nem garantált, hogy jót fog tenni a jóval újabb oprendszernek...mutyi; szervize/szervizese válogatja, elvileg tudják ellenőrizni, hogy meddig érvényes a gari, a gyakorlatban nem kötelesek elfogadni garlevél nélkül - de volt már példa, hogy úgy is megjavították a rossz notit!
-
bios verzió, használt energiaséma, beállítások, oprendszerrel együtt induló - akár a háttérben futó - alkalmazások...stb függvénye is a dolog, de látszólag terheletlennek tűnő rendszer esetében is mehet folyamatosan alapjáraton a venti, annak függvényében, hogy milyen hőmérsékletű a proci/vga, amikor "nincs hajtva" a noti!?!?
-
akkor probléma van!
mondjuk a li-xx akkumulátorokat teljesen lemeríteni nem szabad/érdemes - bár az elektronika elvileg nem is engedi teljesen lemerülni, amikor kikapcsol a lemerült akkumulátor miatt a noti, az akkumulátorban még akkor is van némi töltöttség!
akkor szokott ilyen probléma adódni, ha az új noti esetében nekiesik az ember - a régebbi ni-xx akkumulátorok mintájára - formázgatni, sőt először lemeríti, és úgy tölti fel, majd ezt többször megismétli... a li-xx akkumulátorokat először feltölteni kell, és nem kell úgy lemerítgetni, meg formázgatni mint a régebbi ni-xx akksikat!
az everest hány %-os elhasználódást mutat? -
98%-nál leáll a töltés?
ha 98%-nál rádugjátok töltőre, akkor esetlegesen direkt nem kezd el tölteni, mivel gyárilag úgy van kalibrálva, hogy ne menjen folyamatosan a töltés, kalibrációtól függően, csak 92 - 96%-os lemerültség esetén kapcsol be a töltés! ha mondjuk 8x%-os állapotban rádugjátok a töltőt, akkor nem tölt fel 100%-ra? -
Coolmat
őstag
Ami nem gányolt/hekkelt verzió, hanem eredeti. Az ilyen-olyan black edition meg hasonló változatoktól óvjon meg az Isten (haveromnak volt fent a gépén egy ilyesmi, az is 10 percig bootolt).
Más: ma végre megérkezett a laptopom, gyorsan el is tudtam ugrani érte a pesti kirendeltségre. Kereken 3 hétig volt szervízben a gép ventilátor hibával. Az ügyintézés gyorsan lezajlott, egy apróság viszont igencsak meglepett: nem csak ventilátort, hanem alaplapot is cseréltek, holott annak semmi baja nem volt.
Megkérdeztem a hölgyet, hogy az alaplapot miért cserélték ki, de ő sem tudta megválaszolni a rejtélyt. Na mind1 is, beletettem az akksit, megnéztem elindul-e a bootloader, aztán gyorsan el is hoztam. Itthon újabb meglepetés ért: a WinXP és a Win7 is belépett jelszó nélkül a fiókomba. Nem tudom, hogy az alaplap csere miatt felejtette-e el a jelszót, vagy a szervízesek piszkáltak bele, de nagyon nem tetszik, hogy végigturkálhatták a winchesteremet.
Az Ubuntu persze nem feleljtette el a jelszót, mégiscsak egy linux.
A venti végre nem zörög, de gyanítom, hogy pasztát nem kentek a procira és a VGA-ra, mert baromira melegszik, alapjáraton felment 70 fokra mind a kettő.
Megint tettek rá egy garimatricát, de hétvégén biztosan szétszedem, hogy bepasztázzam, mert tutira túl fog melegedni játék alatt (még nem próbáltam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Konteó topic
- Bestbuy játékok
- Az OpenAI vezérigazgatója felhívta a Microsoft vezetőjét
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest