- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erew
csendes tag
válasz
inkubator #9522 üzenetére
Üdv
Nekem egy 701-095-ös gépem van. Durván 1 hónapja van meg és eddig semmi rosszat nem tudok róla mondani. A "porszívó" dologban van valami (sajnos nem tudom összehasonlítani) de néha valóban elég hangos, mikor nagy játékkal játszok -hozzáteszem, számomra nem zavaró. Üzemidőről: takarékos üzemmódban végignéztem egy 2:20-as filmet fülhallgatóval. Szóval egy filmet lazán meg lehet rajta nézni (átlag filmet, nem gyűrűk urát) Buszon szoktam nézni utazás közben és közben rendesen bemelegszik a lábam tőle, de szvsz a laptopok már csak ilyenek... A teljesítménye magáért beszél. CoD4 lazán fut maxon.
A bill az egy rakás ***, de az MSI-k már csak ilyenek. Meg ha nem vakon gépelsz, akkor nem fog annyira zavarni, mint engem
Az ár/érték aránya miatt vettem csak meg, de ezek mellet marha szép szerintem
Kapsz mellé egy jó kis egérkét, meg egy frankó hátitáskát. -
válasz
inkubator #9522 üzenetére
ez a topic szerintem nem csak a problémákról szól, hanem úgy általában az msi notikról, pont az a lényeg, hogy a tapasztalatok is ide kerüljenek, hogy esetlegesen ne kelljen mindenkinek mindent többször megkérdeznie! szóval egyik msi notival kapcsolatos tapasztalat sem számít itt off dolognak! jöjjenek csak ide minden msi notival kapcsolatos tapasztalatok, ha vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged