- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Informátor
csendes tag
Házimozis jól írja, nem ugrik a garancia (a címke máshol van, a gép seggén a takarólemezt nem védelmezi).
Az M655 / M673 / M675 / M677 maga egy igazi porszívó, fél évente érdemes ránézni, mert komoly mennyiségű port képesek megfogni.
Különösen a GPU és CPU hűtő hőleadó felületei között gyűlik fel, akár 4-5mm vastag filcszerű porcica. Képzelheted, milyen hatékony lesz a hűtés, mikor alig jut ki levegő a gépből ... -
adomok
tag
Üdv Mindenkinek!
Én is megvettem a kicsikét (MSI 673x). Egy ropogós Vista Premium ment fel rá.
Bővebben később írok. Egy gyors kérdésem lenne: Hol tudok memóriát allokálni a videókártyának? Most alapban 64 megát ír és szeretnék minimum 128 megát.
Egyébként csúcs jó a masina. -
törölt tag
ma vettem meg, így akksi időről még nem tudok sokat írni, mert még a telepítés nincs készen. én az ipon-ban vettem, a rendelés dolog szerintem nem gáz, megrendeled, és a következő munkanap délután már lehet érte menni. mivel nem tartanak semmit ott helyben, és csak rendelésre lehet vásárolni, így az ügyintézés gyors, mert a boltba már úgy mennek be az emberek, hogy mindenki tudja mit akar. én tudom ezt is qajánlani, főleg hogy webshopból rendelve adnak egy kis kedvezményt is
de persze aki kártyával akar fizetni, annak nem jó.
az akksi nekem (is) 6 cellás. ugyan ez így ilyen formában nincs ráírva, de ha megnézed, akkor 4,4Ah-s, és ez bizony a 6 cellásnak felel meg, mert a 9 cellás ha jól tudom 7,2Ah-s. mondjuk én nem bánom, mert úgyis zömében zsinórral fog menni, és így leglaább nem olyan nehéz(ugye a honlapokon nem tüntetik ezt így fel, de a használatiban benne van, hogy 6 cellás akksival 2,6kg, 9 cellással 2,9kg)
az alapcsomag tényleg nem túl gazdag. de amire szükség van, az benne van végülis. én azt hiányoltam, hogy a neten úgy írják ki szinte mindenhova, hogy ''ajándék: hordtáska, optikai egér''. azt persze nem írják oda, hogy ez vagy/vagy, egyszerre akettőt nem adják.
nekem ami eddig kicsit negatív tapasztalat, hogy a billentyűzet jobboldala nagyon sűrű lett. például az ''í'' gombot rakhatták volna a szokásos baloldali részre, a shift mellé, meg akár a nyilakat is egy sorral lejjebb húzhatták volna, és akkor mindjárt jobban el lehet férni. így sajna a azért a jobboldali shift elég pici. remélem ez majd idővel megszokható
egyébként nekem is nagyon tetszik eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged