Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy Kali is írja, egy 8600M GT még működne benne.
Az valamivel többet tud.Lecsavarozod a gép alját, és kicsavarozod belőle a VGA-t.
Ilyen MXM-es foglalta van:
http://www.mxm-upgrade.com/Tech_13.htmlAz aprók közt tudsz hozzá keresni másikat itt:
hardverapro.hu/aprok/hardver/notebook/tartozekok_alkatreszek/listaz.php
Illetve itt:
hardverapro.hu/aprok/hardver/videokartyak/egyeb_videokartyak/listaz.php -
-
azzal nincs baj, ha megvették neked, próbáld meghirdetni, de szerintem nem fog annyiért elmenni, amennyit várnál érte! én inkább le sem írom, hogy szerintem mennyit ér valósan, mert nem akarom rontani az üzletedet már így előre...
(amúgy a hirdetésben linkelt tesztképeken, még az ajánlatodat is ügyesen lefényképezték...)
-
de b/g szabványos a wifi, vagy n is? a noti alján elvileg van matrica erre vonatkozóan, bluetooth szintén!
jótállás? mert elvileg 2 év, de amennyiben sérült a garis matrica - mert például volt szétszedve a noti -, akkor már nem garis!
közben megtaláltam a noti hirdetését, szóval a gari már ugrott, így elég messze áll a 100 e ft-tól... -
annyira nem gáz, a ventije szokta idővel eldobni magát, zörögni kezd, húzósabb hibája nem nagyon van a szériának!
újonnan kaptad? mert régebbi széria, újonnan már nem nagyon látni az üzletekben?
az árra nehéz mit mondani, ahhoz a pontos típusa kellene (például ex700-068hu), mert abból állapítható meg minden szükséges infó/paraméter! -
Épp hirdetnek egy hasonlót:
http://hardverapro.hu/apro/msi_ex700_3/hsz_1-50.htmlA felszereltsége jó.
A T7500 egy 2.2GHz-es proci.
VGA milyen van benne? 8400M GT/GS?Az MSI meg... hát inkább a kerülendő kategória, de ha csak úgy kaptad, akkor használd sokáig.
A VGA támogatjaa hardveres HD lejátszást, de a proci is megbirkózik még az 1080i-s filmekkel is, az biztos. HDMI-t meg próbáld ki, de valószínűleg működik, miért ne működne.
-
az ex700 a lényeg! a gyártó által xp 32 bit és vista 32 bit támogatást kapott az illesztők/alkalmazások terén, de a vista illesztők jók win 7 alá! a 4 gigabyte memória mellé már 64 bit képes asztali windows verzió illene, és némely vista 32 bit illesztő csomagjában ott is figyel a 64 bit illesztő!
én win 7 oprendszert tennék rá, ha nem gond, hogy a levegőben lóg némi maradék memória, akkor a 32 bit is okés, kevesebb variálás van vele, mint a 64 bit esetében! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest