- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
JimBeam00 #13186 üzenetére
Hő: Nem írtad, melyik alkatrész a 100°C, de az biztos, hogy a VGA esetében ez a hőmérséklet reális, viszont nem természetes. Ha netán a CPU lenne ott körül, akkor pedig teljesen irreális.
Lehet, hogy a pasztázás gyenge (vagy nincs is). Jó hír, hogy ez orvosolható. Rossz hír, hogy (bár nem tudom, neked melyik csavaron van a zárjegy) a VGA pasztázása szinte biztos, hogy garanciavesztéses manőver.
Memória: csak egy tipp volt, de mindenképp érdemes megpróbálni. Nem kell más, csak egy cd, amire kiírod a Memtest86-ot, és arról boot-olsz. Vagy ha van valamilyen Linux cd-éd, szerintem boot lehetőségként eleve benne lesz (Ubuntuban pl 100%).Fezsoo: milyen rendszerfájlok vannak a pendrive-on? Nem tudom, ezek közül melyik ami feltétlenül kell, én a biztonság kedvéért mindet feltettem: io.sys, msdos.sys, config.sys, command.com, autoexec.bat
Szerintem valamelyik hiányzik nálad. -
Balázs1986
őstag
válasz
JimBeam00 #13183 üzenetére
A led villogás szerintem lehet akár BIOS hibajelzés is, és ez esetben (3 rövid) memóriahibára utal. Érdemes lenne futtatni egy Memtest 86-ot. Az akksi miatt pedig én mindenképp szervizeltetnék, főleg, mivel (tudtommal) arra csak 1 év a garancia, és már csak 3 hónapod van lejáratig. De azért érdemes a Kali által javasolt teszteket is megcsinálni, mert amennyiben több hiba is van, mindet be kell jelenteni, mert esélytelen, hogy totálra átnézzék a gépet
Hülye kérdés, gondolom úgyis észrevennéd, de a durva hő forrása nem pont az akkumulátor (környéke)? -
válasz
JimBeam00 #13181 üzenetére
a bios frissítését még kivitelezném, aztán tesztelés több oprendszerrel is - természetesen nem buherált, tört...stb verziókkal!
a memóriák és a merevlemez lettek tesztelve? mert ezek is okozhatnak kéket és fagyást!
ha kiderül, hogy biztosan nem szoftveres a hiba/hibák jellege, és a memóriák valamint a merevlemez jó, akkor tovább már valóban csak a szerviz tud tud menni; alaplap...stb.
ha feltűnően merül az akkumulátor, akkor akár valami zárlat/áthúzás...stb is lehetséges... -
válasz
JimBeam00 #13173 üzenetére
az teljesen normális, hogy a noti kikapcsolt állapotában is merül lassacskán az akkumulátor!
melegedés szempontjából; fúvasd/porszívózd ki a légjáratot és a ventit időnként, az szokott segíteni valamennyit!
melyik bios verzió van a notin? ha november óta nem volt frissítve, akkor érdemes lenne egy próbát tenni; link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest