Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Batmause

tag

válasz házimozis #5172 üzenetére

A Dx-témával kapcsolatban én is egyetértek. Csak annyit, hogy a DX10-et tekinthetjük egy kijavított DX9-nek és tegyünk hozzá egy nag adag marketinget - és azt, hogy a Microsoft monopólimban van.
    Az én gépemben is Go7600 van és nagyon jó teljesítménnyel bír - a megfizethető árról nem is beszélve.

Egy érdekesség - amikor néztem a CS.Source által készített grafikont - ahol mutatják a használ videókártyák típusait -, rengeteg volt a 7600-os. Igaz ez asztali gépekre vonatkozik, de akkor is számít valamit. A leggyakorabbi kártyatípus...és azután jön a 8800 - amin csodálkoztam...ezek szerint sok a gazdag gamer a világon? :( - persze nem sajnálom tőlük...

A Vista vs XP dologról meg annyit, hogy még az SP is nehezen segít a Vistán...maximum az, hogy szerződés alapján a gyártók nem adnak XP-t és XP-s drivert a gépekhez/alkatrészekhez...

...nem bírom azt, amikor a félkész dolgot erőltetik...minek erőltetni azt az oprendszert, amely még nincs is elkészítve/befejezve teljesen... - de ez már kicsit off

Új hozzászólás Aktív témák