Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
fatpingvin #23 üzenetére
Nekem ket felsooktatasi tapasztalatom van, egy London egy Valencia, elobbinel mindenki sajat laptoppal dolgozott (3d modellezes, Maya, Blender stb), utobbinal szinten (mernokinformatika, nagyobb matematikai modellek).
Pontosan ezert van ezeknek piaca, mert az igeny letezik.
A legtobb egyetem nem fog tobb szazas nagysagrendben ekkora gepparkot fenntartani, amit aztan otthon az user nem is hasznalhat.De ha benezel Redditre a temaban, mindenki laptopra keres ajanlast azokra az user casekre, amiket fentebb irtunk.
-
moleculez
veterán
válasz
fatpingvin #23 üzenetére
Vagy cloud
Én mondjuk a diplomamunkám (Time Series analysis) / final year projectem saját gépen csináltam ami egy 14" M1 Max 32 GB RAM. Nah azzal lenyomtam bent 3-4 óra böngészést, szövegszerk., lefutattam pár snippetet, python, Tensorflow modulok kipróbálása, és 20-40% közt mentem haza. Árban pedig nem vagyunk messze.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Amit Te írsz az jegyzetelés...
Itt meg le van írva, mire is lenne jó ez a gép.
Mindenféle beszólás nélkül az értő olvasásból felbukkanó más igényeket és az egyéni preferenciákat ketté kell választani
-
Busterftw
nagyúr
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Benne van a cikkben.
Itt nem az egyetem a lenyeg hanem: "komolyabb számítási kapacitást igénylő feladatokra – legyen szó MATLAB, Adobe-féle vagy tetszőleges mérnöki szoftver futtatásáról – szánt noteszgépnél mennyire fontos a nagy sebességű hardver. Ha határidőre kell elkészülni, nem mindegy, hogy órákig vagy percekig tart-e egy szimuláció lefuttatása vagy egy videó megvágása"
Amire te gondolsz, hogy az egyetemista beul az orara es kell valami jegyzetelni.
Ez teljesen mas kategoria.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest