Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
moleculez #27 üzenetére
Pontosan, nem azt allitom, hogy nincs geppark, csupan azt hogy ez egy valos igeny, valos felhasznalasi mod.
Ket dolog lehet igaz egyszerre.Az en ket tapasztalatom az, hogy laptop volt hasznalva ott helyben, majd vittuk haza es dolgoztal/kiserleteztel otthon, akar az orai projekten akar hobby/sajat projekten.
Ez sokszorosan volt igaz Lonbondban, ahol eleg necces az ingatlan piac, single/double roomnal az user nem engedheti meg maganak a PC-t, keves a hely.A mai laposok a modern hardverek es a jobb hutesi megoldasok miatt mar nem batar felteglak, mint 5 eve.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
moleculez #11 üzenetére
+1.Alapvetően egyetértek, de nem MBA-n fog esetleg komoly mérnöki programot futtatni, de nem értek hozzá. Biztosan van, ami elérhető rá, de gondolom javarészt valami Win-t futtató gép lenne az ideális. Nem tudom, hogy manapság mik az igények jegyzetelésre az egyetemeken, de ahova én jártam tizenx éve, még nem volt egy nagy divat.
A cikkre visszatérve: Nem két fillér egy gyereket egyetemre járatni, de azért közel milliós gépet ajánlani
Én azon lennék, hogy valami üzleti gépet keressek, ami bírja strapát. De újonnan az is egy vagyon... LAN port téma: Ha gyakran lesz használva, tutira inkább valami USB-s portbővítőt használnék rá. Annak idején az "ajánlott....", Sulinetes "üzleti" HP NX6110-esemen a LAN port alig három hónap után meghalt (gariban alaplap csere), majd ment az alaplap is a levesbe a gari lejárta után egy héttel....utána meg mindenki a másikra mutogatott, az Albacomp, mint szervíz adta az ívet (ilyen bunkókkal még az életben nem találkoztam), a HP emailes és telefonos megkeresés után is letojta magasról.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest