- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teejay83
tag
válasz
kraftxld #1542 üzenetére
Ez teljesen jó mert így van beállítva csak mégsem működik úgy ahogy kellene. Közben ahogy nézegettem az Equipment mailbox beállításait feltűnt,hogy az Authentication Users hozzá van adva Full Access-el. Ennek szerintem nem így kellene lennie ugye?
Létrehoztam egy teszt equipment mailboxot és ha próbálok sima domain user-el beleírni a naptárába akkor azt mondja, hogy nincs megfelelő jogosultságom valószínüleg ezért lett hozzáadva minden ilyen mailbox-hoz az Auth..Users mert úgy működik.
Hogyan lehet beállítani,hogy az All users tudjon beleírni a naptárba? Netes tutorialokban csak akkor adnak usert-hozzá ha pl kijelölnek egy adott személyt aki mondjuk kezeli (jóváhagyja) a naptár bejegyzéseket/foglalásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő