- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teejay83
tag
válasz
kraftxld #1542 üzenetére
Ez teljesen jó mert így van beállítva csak mégsem működik úgy ahogy kellene. Közben ahogy nézegettem az Equipment mailbox beállításait feltűnt,hogy az Authentication Users hozzá van adva Full Access-el. Ennek szerintem nem így kellene lennie ugye?
Létrehoztam egy teszt equipment mailboxot és ha próbálok sima domain user-el beleírni a naptárába akkor azt mondja, hogy nincs megfelelő jogosultságom valószínüleg ezért lett hozzáadva minden ilyen mailbox-hoz az Auth..Users mert úgy működik.
Hogyan lehet beállítani,hogy az All users tudjon beleírni a naptárba? Netes tutorialokban csak akkor adnak usert-hozzá ha pl kijelölnek egy adott személyt aki mondjuk kezeli (jóváhagyja) a naptár bejegyzéseket/foglalásokat.
-
Teejay83
tag
válasz
kraftxld #1540 üzenetére
igen ezeket nézegettem de mindegyik equipment mailbox-nál AutoAccept-re van állítva. Nekem az a problémám igazából,hogy egymásra lehet foglalni és az Outlook hagyja (foglalásnál kiírja,hogy "a talákozó egy másik találkozóval ütközik" de attól még ráfoglal)
Nekem úgy rémlik,hogy régebben úgy működött,hogy nem is engedte a foglalást végrehajtani hanem küldött egy automatikus üzenetet amiben el lett utasítva a foglalás.
Máshol,hogy működik ez? -
Teejay83
tag
Sziasztok
Van egy olyan problémám,hogy Outlook-ban a naptárakhoz fel vannak véve foglalható járművek és emlékeim szerint régebben még jött egy automatikus visszajelzés, hogy pl. sikeres volt a foglalás.
Most viszont nem jön ilyen,hol lehet ezt beállítani?
A másik ami szerintem ezzel összefügg,hogy a foglalásoknál egymásra tudnak foglalni mert nem szól az outlook,hogy itt már van foglalás.Exchange 2010 van alatta,tud valaki erre megoldást?
köszönöm
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Be lehet állítani egységes aláírást minden felhasználónak valahogy?
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Segítsetek légyszi,hátha találkozott már valaki ilyennel:
Outlook 2010: OAB-t szeretném frissíteni de nem tölti le csak annyit ír állandóan,hogy "feldolgozás" de semmi nem történik. Nem csak nálam, másnál is.
Exchange kiszolgáló proxy kivételen van
Szerver oldalon,OAB engedélyezve vanMi okozhat ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest