- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
#57764352 #19 üzenetére
nem olvastad méélt???
lehet, hogy olyan odbc adatforrásra ''mutat rá'' az űrlap, ami neked otthon megvan, a munkahelyen viszont nincs.
írtam azt is, hogy közben megnéztem, és nem is lehet ezzel gond, mert kicsekkolgattam, és nálam úgy is ment (egyébként is az access9 objektumrenszer részei a használt függvények, amivel csak akkor lehet baj, ha megsérült az access)
odbc ellenőrizhető 2000/xp alatt control panel/administrative toolc/data sources (ODBC) útvonalon
amit ott látsz, azt az access el fogja érni, amit nem, azt sajna nem -
jeges
senior tag
a baj az, hogy bár a kód működhet korrektül egyik gépen, ha átviszed másikra mindig érdemes megnézni, melyik komponenst használja, és ellenőrizni, hogy a references-ben csekkolt-e. nekem is volt olyan, hogy ''gyári beállítással'' egyik helyen működött, másikon nem. a biztos az, ha a komponenst használó kódrészletet azonosítod, és az alapján keresek references-ben.
további segítség kód hiányában kevésbé lehetséges:) -
jeges
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest