- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Aktív témák
-
djsunny
aktív tag
Na most kapok frászt! A Media Player classic viszi az eredeti videót is, igaz a kép erősen szaggat, (miért?)! Nem is tudtam, hogy manapság ilyen sok formátumot támogat ez a lejátszó! Lehet, hogy letörlöm a MediPlayer9-et? Igen! Hiszen a classic is ismer minden formátumot amit a 9-es. Hogy erre miért csak most jövök rá?
-
vtechun
veterán
próbáld ki a Media Player Classicot... lehet, hogy az viszi monden gond nélkül az eredetit is... vagy az mplayert: [L]http://deje.uw.hu[/L] kipipálva az idx funkciót...
-
djsunny
aktív tag
Megoldódott a probléma! A virtualDUB segítségével kiolvastam az adatokat és egy videószerkesztő progival újratömörítettem! Azt mondjuk nem értem, hogy a 802MB-os fájlból a konverzió után hogy lett 1,2GB?
Az eredeti file adatait a VirtualDub-al néztem meg: 480*480, 29fps, 1900kbps
Betömörítettem egyszer ugyanezen adatokat beállítva, de rosszabb minőségű lett!
Majd mégegyszer nekiugrottam de az 1900kbps helyett 3000kbps-t állítottam be neki. Így szép lett a kép, de 1,2GB lett a méret!
Mindegy. A lényeg az, hogy az új fájlt már a WMP is lejátsza ellentétben a régivel.
:C:C:C:C -
gyga
senior tag
neked a vitualdub mod progi kell az tudja kezelni az mpeget. most nincs előttem de kb: fömenü open file megadod neki a filmet betölti -> fömenü video full decompress majd ugyan itt compression kiválasztod a pl divx -> configure itt beállítod a divx bitrátáját 1000 fölött már elég jóminősége ->ok ->ok és fömenü file
save as avi. és elndul na durván ennyi ha nem világos keress meg du 4 körül emilben akkor már otthonról tudok bővebb fevilágosítást. -
Blackmate
őstag
Itt vagyok, csak neha dolgozni kell. Sajnos.
Szoval. En speciel ezzel neztem: [L]http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=215&s=149[/L] Az Open ablakban a bal also sarokba 2 opcio. Azt, hogy ''Ask for extended options after this dialog'' tessek bepipalni. Utana jöhet a fajl. Mielött azonban betöltödne elöjön egy ujabb ablak elöjön, csakhogy ne legyen egyszerü az elet. Mivel 1 darab avi-m, mpg-em sincs hasbol mondom: kel lennie egy Re-keying index-nek, vagy vmi hasonlonak. Pipa be, es mehet. Gepedtöl függöen ez eltart majd egy darabig :) . Ha kesz Audio-nal es Video-nal is egyarant legyen Direct Strem Copy mellett pötty. Save As. Valjek egeszsegedre.
De mielött meg ennyire ''belemelyednenk''. Csak siman megynyitod a VDubbal es File Information. Ott szepen kiirja, hogy a hang es a video sav mivel kodolva.
Remelem szajbaragos voltam :D
Elküldened mailbe a LAMER animot nekem? Nagyon teccik! Ram is igaz! :B
[Szerkesztve] -
djsunny
aktív tag
A TMpegEnc meg sem tudja nyitni a videót. Azt írja ki, hogy nem támogatott formátum.:O
-
tomi_mod
aktív tag
A fenti pár sorban van benne.
Igen az lesz az...
Bár ez így hirtelen nem mond semmit...
Valahol van egy progim amivel ha megnyitsz egy bármilyen media file-t megmondja mivel van kódolva (kép-hang) kiírja van e a gépen az adott codec, ha nincs felejánl egy webhelyet a letöltésre. -nevét nem tudom:(-
Origo szoftverbázisban szoktam turkálni...
Valszeg kiírtam cd-re mert nemrég reinstall volt, de nincs itt a disc.
van egy Gspot nevű is de ez csak kiírja mivel van kódolva -
Blackmate
őstag
Nem igazan ertem a problemat de:
1. TMPEG tuti tud vele valamit kezdeni
2. Ha hibas a fajl egy VirtualDub MOD biztos segit a dolgon, mert kijavitja a rossz header bejegyzeseket, ami a lejatszhatatlansagot okozhatja pl. -
tomi_mod
aktív tag
Elég érdekes hiba.
Mpeg-et elvileg akkor is meg tudod nézni ha csak egy darabja van meg, tehát mondjuk letöltés megszakad, de ami lejött azt kimented a temporary-ból...
A másik, hogy ''nem kell'' hozzá extra dekóder.
Avi-khoz létezik egy divfix nevű progi ami újra indexeli a file-t szvsz valami ilyesmi kell neked is.
Azt azért próbáld meg , hogy Noton vagy Win Commanderben F3-al megnyitod és a nézetet Hexa-ra állítod, itt a jobb oldali oszlopban benne van, hogy milyen a file típusa.
Tehát lehet, hogy xvid vagy valami és nem mpeg -csak át lett nevezve...
Szerk.: mármint a tömörítés xvid és nem a kiterjesztés.
[Szerkesztve] -
djsunny
aktív tag
A videófájl 800MB és csak a WinDVD játsza le! De én Windows Media Player -el szoktam avit és mpeg-et nézni. Elkezdtem áttömöríteni a Powerdirector 3-al és máris lejátsza a WMP is. Magyarán mondva az újrakódolással kijavítom az 'ismeretlen hibát'! De ha Powerdirector 3-al csinálom úhgy 1,5GB-os filet kapok (legalábbis a program ezt írta ki). Ezért keresek olyan progit ami eredeti adatokkal dolgozik.
-
djsunny
aktív tag
Van egy mpeg videófájlom és újra szeretném tömöríteni de úgy, hogy az eredeti bitráta és felbontás megmaradjon. Magyarán ne változzon a file semmit. Mintha egy 128kbps -os mp3-at tömörítenék át 128kbps-re! Próbáltam a Powerdirector 3-al, de az csak három előre beállított értékkel dolgozik. Tudtok olyan szoftvert mondani amivel el lehetne végezni a feladatot?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest