- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
gyga
senior tag
neked a vitualdub mod progi kell az tudja kezelni az mpeget. most nincs előttem de kb: fömenü open file megadod neki a filmet betölti -> fömenü video full decompress majd ugyan itt compression kiválasztod a pl divx -> configure itt beállítod a divx bitrátáját 1000 fölött már elég jóminősége ->ok ->ok és fömenü file
save as avi. és elndul na durván ennyi ha nem világos keress meg du 4 körül emilben akkor már otthonról tudok bővebb fevilágosítást. -
tomi_mod
aktív tag
A fenti pár sorban van benne.
Igen az lesz az...
Bár ez így hirtelen nem mond semmit...
Valahol van egy progim amivel ha megnyitsz egy bármilyen media file-t megmondja mivel van kódolva (kép-hang) kiírja van e a gépen az adott codec, ha nincs felejánl egy webhelyet a letöltésre. -nevét nem tudom:(-
Origo szoftverbázisban szoktam turkálni...
Valszeg kiírtam cd-re mert nemrég reinstall volt, de nincs itt a disc.
van egy Gspot nevű is de ez csak kiírja mivel van kódolva -
tomi_mod
aktív tag
Elég érdekes hiba.
Mpeg-et elvileg akkor is meg tudod nézni ha csak egy darabja van meg, tehát mondjuk letöltés megszakad, de ami lejött azt kimented a temporary-ból...
A másik, hogy ''nem kell'' hozzá extra dekóder.
Avi-khoz létezik egy divfix nevű progi ami újra indexeli a file-t szvsz valami ilyesmi kell neked is.
Azt azért próbáld meg , hogy Noton vagy Win Commanderben F3-al megnyitod és a nézetet Hexa-ra állítod, itt a jobb oldali oszlopban benne van, hogy milyen a file típusa.
Tehát lehet, hogy xvid vagy valami és nem mpeg -csak át lett nevezve...
Szerk.: mármint a tömörítés xvid és nem a kiterjesztés.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest