- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
djsunny
aktív tag
Na most kapok frászt! A Media Player classic viszi az eredeti videót is, igaz a kép erősen szaggat, (miért?)! Nem is tudtam, hogy manapság ilyen sok formátumot támogat ez a lejátszó! Lehet, hogy letörlöm a MediPlayer9-et? Igen! Hiszen a classic is ismer minden formátumot amit a 9-es. Hogy erre miért csak most jövök rá?
-
djsunny
aktív tag
Megoldódott a probléma! A virtualDUB segítségével kiolvastam az adatokat és egy videószerkesztő progival újratömörítettem! Azt mondjuk nem értem, hogy a 802MB-os fájlból a konverzió után hogy lett 1,2GB?
Az eredeti file adatait a VirtualDub-al néztem meg: 480*480, 29fps, 1900kbps
Betömörítettem egyszer ugyanezen adatokat beállítva, de rosszabb minőségű lett!
Majd mégegyszer nekiugrottam de az 1900kbps helyett 3000kbps-t állítottam be neki. Így szép lett a kép, de 1,2GB lett a méret!
Mindegy. A lényeg az, hogy az új fájlt már a WMP is lejátsza ellentétben a régivel.
:C:C:C:C -
djsunny
aktív tag
A TMpegEnc meg sem tudja nyitni a videót. Azt írja ki, hogy nem támogatott formátum.:O
-
djsunny
aktív tag
A videófájl 800MB és csak a WinDVD játsza le! De én Windows Media Player -el szoktam avit és mpeg-et nézni. Elkezdtem áttömöríteni a Powerdirector 3-al és máris lejátsza a WMP is. Magyarán mondva az újrakódolással kijavítom az 'ismeretlen hibát'! De ha Powerdirector 3-al csinálom úhgy 1,5GB-os filet kapok (legalábbis a program ezt írta ki). Ezért keresek olyan progit ami eredeti adatokkal dolgozik.
-
djsunny
aktív tag
Van egy mpeg videófájlom és újra szeretném tömöríteni de úgy, hogy az eredeti bitráta és felbontás megmaradjon. Magyarán ne változzon a file semmit. Mintha egy 128kbps -os mp3-at tömörítenék át 128kbps-re! Próbáltam a Powerdirector 3-al, de az csak három előre beállított értékkel dolgozik. Tudtok olyan szoftvert mondani amivel el lehetne végezni a feladatot?
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest