- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BassHead
tag
válasz
nepszter1 #15085 üzenetére
Rock-ban:
Beállítások/lejátszás beállítása/véletlenszerű lejátszás/igen
Érdemes "áttúrni" az összes menüpontot, hogy mi hol-merre van.
Elsőre elég megrémítő a sok-sok almenü, de ha rászán az ember egy kis időt, akkor gyorsan megszokja és simán megy.
Jó is, hogy ilyen sok részletes beállítási lehetőség van. Szerintem. -
BassHead
tag
válasz
ranger69 #14966 üzenetére
Nem kell visszatenni a gyári firmware-t.
A Rockbox DualBoot-os, tehát képes elindulni mind2 firmware-el (gyári és RockBox).
Ha a gyárival akarod indítani, akkor meg kell nyomni és nyomva tartani a bal oldali gombot a lejátszón egy ideig, majd bekapcsolni. Ezután már mindig a gyárival fog indulni.szerk: és elvileg igen elfoglal valami egy kis helyet, mert nekem is a 4GB belső memót 3,7-nek látja, amiből 3,5 a használható.
-
BassHead
tag
Sziasztok!
A mai nap folyamán én is csatlakoztam a Sansa-s táborhoz.
Egy Fuze-t vettem magamnak, és bátran merem ajánlani mindenkinek, ebben az árfekvésben!
Szép hangja, és jó hangereje is van!
Hihetetlen jól szól! Pedig én csak egy Panasonic HJE-100-al hajtom.
El sem merem képzelni mi lesz, ha megjön hozzá a Xears fülhallgatóm!
Nekem még valamilyen furcsa mód, az alap hangszínek is tetszenek benne (igaz nem mind).
Könnyen, gyorsan kezelhető a kis tárcsának köszönhetően.
Átlátható az alap menü is, bár én majd Rockboxolni fogom.
Még "folder navigationt" is találtam benne, meg magyar nyelvetTényleg bátran ajánlom én is mindenkinek!
szerk:
Annyit had kérdezzek, hogy kell-e az aksit formázni (teljesen lemeríteni, és úgy tölteni)?
Vagy rádughatom a töltőre akkor is, ha már csak egy kicsi van az aksiban? -
BassHead
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ugye a Sandisk Sansa Fuze lejátszó esetében alapból nincs "Folder Navigation" lehetőség, mint ami Clip+-nál már elérhető. A Sandisk honlapján olvastam, hogy az új Firmware telepítésével viszont már elérhetővé válik a dolog.
Ez rendben is van.
A kérdésem az lenne, hogy ha én Rockboxot akarok feltenni a lejátszóra, az is támogatni fogja-e a "Folder Navigation"-ot, vagy erre csak a gyári Firmware képes?
Kerestem a Rockbox oldalán infót a dologról, de nem nagyon találtam, ezért gondoltam megkérdem tőletek, hátha valaki tudja, vagy esetleg használja is a Fuze-át Rockbox + "Folder Navigation"-nel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest