Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • badd

    tag

    Sziasztok!

    Tervezek venni egy új lejátszót mert a mostani sony-m (nagyon szeretem pedig) csak 16 GB és kezdem kinőni. Sony-ból sajnos nincs nagyobb kapacitású így kilőve sajnos. A másik, hogy a 32 GB lehet már elég lenne, de nem biztos, ezért inkább legyen rajta még üres hely, mint hogy centizni kelljen. Na már most, akkor az kb a minimum 60 GB lenne, de lehet inkább 80 mert akkor már flac-eznék hordozható lejátszón is.

    Nah, összességébe a kérdésem az arra akar kilyukadni, hogy tudtok-e mondani Ipod Classic-ra alternatívát? (minimum 35 óra lejátszási idő, minimum 60 GB de inkább 80GB, méret kb akörül)

    Azért keresek másikat, mert azért hallottam vegyes dolgokat hangminőség terén, vagyis, hogy egy sony-hoz képest csalódás lenne. Plusz az Itunes nélkül is meglennék, mivel most a zenéim a Winamp-ban vannak szépen rendszerezve.

    Előre is köszönöm a segítséget! :)

    (U.i.: az ilyen érintőképernyős dolgok annyira nem vonzanak, mert zenét akarok hallgatni, nem játszani meg filmet nézni, bár ha van valami nagyon jó és érintőképernyős(de még nem olyan nagy méretű), akkor egye fene, meggyőzhető vagyok:D)

Új hozzászólás Aktív témák