- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
deedee #27746 üzenetére
"Viszont nem vagyok egy vájtfülű audiofil sem." - én a helyedben egy kis, könnyen kezelhető, de minőségi lejátszót vennék és erősen hajlok a sony felé. Én is ilyen vagyok így én cowon és sony lejátszókat nézegettem mindig is(én sony a15-nél kötöttem ki, de amit linkeltél az is szimpatikus). Számomra már egy dx50 is audiophile termék, nagyobb, akksija nem bírja úgy, cserébe nyilván marha szépen szól megfelelő fülessel.
Az hogy a go gearhez képest mi hogy szól azt ne egy fórumtól várd el hogy megválaszolja
több hét mire megszokja a fül egy adott lejátszó hangzását, azonnal szerintem nagyon nehéz sorrendet felállítani különböző lejátszók között, azonos fülessel nyilván lehet, de a sok kis apró részlet szerintem idő mire eléri az embert, engem biztosan. Magyarán adott embertől függ melyik ketyere jön be neki és nem mindig az ár függvénye szerintem az elégedettség. Amikor én nézegettem akkoriban a Fiio kicsit megosztotta a népet, a DX50 viszont többnyire mindenkinek bejött mert melegebb hangzású, állítólag. A sonyt meg tudom is hogy direkt egy picit melegebb hangzásúra veszik, mert legtöbb embernek az jön be (de nem mindenkinek).
-
-
PHM
addikt
válasz
deedee #21928 üzenetére
Ha nem vagy audiofil, miért kell a veszteségmentes zenéket is kezelnie?
Amúgy nálam "elalvási lejátszó"-ként Philips Gogear Ariaz teljesít
most efféle szolgálatot. De simán megteszi a Sasa Clip+/Zip is.
A lényeg úgyis az elfogadható hangminőség, a sleep timer,
valamint a resume funkció megléte. Ezeket mindkettő tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest