- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34222 üzenetére
Astell & Kern KANN CUBE- ban nem gondolkozol?
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34220 üzenetére
Elhiszem.
.. Amúgy írtam 46 ohmos a fejesem, Shure SRH 1540.. Azt elég jól meghajtja. Most a AM3D-THX modult hallgatom, tetszik.
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34218 üzenetére
Hát nem tudom... Én próbáltam AK KANN-t... Erős, de nem sokkal volt erősebb ha egyáltalán erősebb volt, mint a FiiO AM3, ami 540mwatt/32 ohm hivatalosan... (46 ohmos fejessel hallgattam..)
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34212 üzenetére
Van valakinek információja, hogy a 12Vrms hány mWatt-ot jelent mondjuk 32ohm-on???
Miért kell az AK-nek ilyen teljesítmény adatokban is különbözni? -
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #33931 üzenetére
THX
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #33913 üzenetére
Mit lehet még tudni? Teljesítmény adatok?
-
krx21
nagyúr
Én most csak is kizárólag a teljesítményről (amp) beszéltem nem a hangképről és az izlésről....
Papír adatok alapján az a gyengébbek közül való. Persze lehet elírták és 10x erőssebb, de még akkor sem nagyon erős. Amúgy a te amp-od jóval erősebb mint az SP1000...
Vissza térve az észrevételemhez, ha az a készülék meghajt rendesen egy 300 ohm-os HD800-at, a maga 13mWatt-jával, akkor ott valami nem stimmel. Vagy az adatok vannak elírva, vagy csupán máskor használjuk a "rendesen meghajt" szavakat. -
krx21
nagyúr
válasz
toth_janika #31471 üzenetére
Ha már olvastál róla eleget, én folytatnám azzal, hogy meghallgatom.
-
krx21
nagyúr
válasz
DDaniel #31385 üzenetére
Mindenképpen hallgasd meg. Pláne ha már van kialakult hangzás amit keresel. Ez a legfontosabb szerintem, illetve a szinergia a fülessel amit használsz... Mert hiába szól mások által egy dap jobban, ha annak karaktere nem teszik vagy nem passzol a fülessel. Ha kell fülest is cserélj.
Nekem FiiO X7 Mark II van. Szerintem nem rossz az unbalanced kimente sem, de én mindenképpen lépnék balanced felé... -
krx21
nagyúr
Ez inkább akkumulátoros kérdés, de ide is tartozik. Van egy új FiiO X7 Mark II-m, amit eddig Samsung 5V/2A-el töltöttem. Nehezen ugyan, de több óra alatt fel is tölti, de elég lassan.
Az X7II támogatja a gyors töltést: DC 12 / 1,5A, 9V-val. Ezért vettem egy 9V/2A-es töltőt. Evvel már ki is írja, hogy gyors töltés. Gyorsabban is tölt, de ilyenkor persze vagy 2x úgy melegszik is a készülék.
Nos, az akkumulátor élettartamát figyelembe véve, nem ajánlott ezt a gyors töltést kerülni???
Van nincs összefüggés? -
-
krx21
nagyúr
A FiiO X7 Mark II-nél a ESS9028 PRO DAC teljes értékűen tud több csatornát, akkor például az Ibasso DX200-ba miért tettek ebből a DAC-ból kettőt???
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
Fiio X7 Mark II Review [link]
-
krx21
nagyúr
Nézegetem ezt a X7 II-t. Vajon a ES9028PRO DAC mennyivel lehet jobb, mint a ES9018S?
Van valami különbség karakterisztikában. Van erről infó? -
-
krx21
nagyúr
Gyerekik! Végre van már X7-re 3.3 nem beta firmware!
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #30064 üzenetére
Amúgy elhiszem, hogy jó...
-
krx21
nagyúr
Volt már?
FiiO X5 gen.3 [link] -
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
válasz
gaborka8x8 #29728 üzenetére
A basszus túltengés minden stilusnál terhes... A basszus szerintem akkor jó, ha kellően jelen van, de harmonizál az összképpel és ami a legfontosabb, hogy nem fárasztja a fület, részletes és nem nyers, textúrázott, enyhén meleg...
Ez persze szubjektív is lehet... -
krx21
nagyúr
A FiiO X7-en elkezdtem ismerkedni a spotify-vel. Egész jó... Kérdésem, hogy az extreme quality mit jelent pontosan, 16bit-44Khz? Valamint a letöltött zenéket hova teszi? Elérhető más lejátszókon is a letöltött zenék?Egyáltalán be lehet állítani, hogy hova mentse le? (internal memory vagy sdcard?)
A bőség zavara, hogy bármit megtalál az ember rajta keresztül. -
krx21
nagyúr
Most látom, jött ki a FiiO X7-hez 3.0 beta firmware...
-
krx21
nagyúr
Akkor ott van még pont ugyan ennyiért a Pioneer XDP-100R is... Lehetne csinláni egy jó kis tesztet...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest