Hirdetés
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bezz
tag
Nem tudom nézi-e még valaki ezt a topikot, de hátha:
Az a gondom, hogy mappába rendeztem egy csomó összetartozó levelet, aztán most amikor az egyiket megnyitottam, több levél is megnyílt egyszerre és ezeket az eredetileg megnyitott alá rendezte a program, mintha az is egy mappa lenne, és ezután már ha megnyitom a "fő levelet" mindig megnyitja a többit is vele. Nem tudom mi ez, és hogyan lehetne visszarendezni eredeti állapotba, hogy egyszerre csak egy levél nyíljon meg és ne legyeneke így összerendezve.
Az az érdekes, hogy ha egy másikat megnyitok, akkor ott lehet csak kettőt, vagy esetleg hármat rendez össze, aztán megint ötöt, stb.
mellékelek róla egy fotót, hogy ha esetleg így nem érthető ahogy leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Syl: UPS - te áldott!
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest