Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bezz
tag
Elnézést az előző litániáért, addig próbálkoztam, hogy megoldottam,közben a könyvtárakkal való molyolgatás közben arra is rájöttem, vélhetően a következőkben már elég lesz csak 1-1 mappa átmásolása, hogy a helyben tárolt tartalmak is szinkronban legyenek.
Viszont eszembe jutott még valami, ha erre lenne megoldás:
Egy helyi mappa összes, vagy a levelek egy részének e-mail címéből tudok egyszerűen címlistát készíteni?
Vagy egyenként kell bemásolgatnom a címeket?
-
bezz
tag
Köszönöm az eddigi válaszokat, így boldogultam, de ha már elkezdtem foglalkozni a dolgokkal tovább megyek, mert régota át akarom telepíteni a levelezésemet a laptopomra az asztali gépemről, amit már tervezek végleg leállítani.Próbálkoztam én már ezzel előzőleg is, a program saját export-import lehetőségével, meg is volt az összefoglalóban emlegetett "Profiles" könyvtárban lévőxyz stb könyvtár ZIP-ben, aztán ezzel próbálkoztam, de nem sikerült megetetnem a már laptopon egyébként napi levelezésre már használt programmal, amibe egyébként szinkronizálva jönnek a levelek, meg látom is, azokat a régebbieket, amik a szerveren vannak, meg az elküldötteket, csak a helyi mappákat nem ugye. Az összefoglalóban kinéztem ezt a "Profil mappa másolásos" módszert mint javasoltat, a laptopon le is töröltem és újra telepítettem a programot és az asztali gépről kimentettem a "Profile" mappát. Csakhogy, a laptopon újra telepített program gyakorlatilag ugyan úgy néz ki, mint előzőleg is, vissza rakott minden addigi beállítást egyebeket, tehát nem "szűz" telepítésként viselkedik, de ami nekem ennél is rosszabb, hogy a "profile" mappájában egy csomó dolog van, és nem tudom most akkor mi legyen az asztali gépről kimentett dolgokkal, hova másoljam, a többi ott lévőt töröljem, vagy mit csináljak. mellékelek képet, mi van az "új" telepítéső program "profile" mappájában.
Kérlek nézzétek el a bénázásom, meg azt is, ha kicsit konyha nyelven fogalmazok, mert semmilyen informatikus előképzettségem nincs, csak autodidakta módon próbálom a dolgaimat megoldani így 60 éves méhészként.
-
bezz
tag
Köszönöm.
Így van. Közben egy másik vonalon is elindultam és ugyan ezt a választ kaptam és működik is. Már csak azt nem értem, hogyan kapcsolódott be ez az opció, mert én ugyan be nem kapcsoltam, és másik mappánál még nem is tapasztaltam, de lényeg, hogy rendbe jött a dolog. Amit linkeltél, ezt a konfigurációs átállítást meg nem tudom hol kell, de majd utána nézek.
Lehet megérdemelné ez a progi, hogy jobban beleássam magam a használatába, mert bár levelezésre nagyon régen használom, egy csomó szolgáltatását szerintem nem ismerem így nem is használom. -
bezz
tag
Nem tudom nézi-e még valaki ezt a topikot, de hátha:
Az a gondom, hogy mappába rendeztem egy csomó összetartozó levelet, aztán most amikor az egyiket megnyitottam, több levél is megnyílt egyszerre és ezeket az eredetileg megnyitott alá rendezte a program, mintha az is egy mappa lenne, és ezután már ha megnyitom a "fő levelet" mindig megnyitja a többit is vele. Nem tudom mi ez, és hogyan lehetne visszarendezni eredeti állapotba, hogy egyszerre csak egy levél nyíljon meg és ne legyeneke így összerendezve.
Az az érdekes, hogy ha egy másikat megnyitok, akkor ott lehet csak kettőt, vagy esetleg hármat rendez össze, aztán megint ötöt, stb.
mellékelek róla egy fotót, hogy ha esetleg így nem érthető ahogy leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest