- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
peter889
üzenetére
Nálam a 2. képen a két alsót nem írta ki.
a Thunderbirddel nem akarom törölni a Gmail fiókban lévő levelemet.
Akkor a POP3-at úgy kell beállítani, hogy ne törölje a szerverről a leveleidet a letöltéskor. (mert tudtommal a törlés az alapbeállítás, legalábbis Outlookban úgy volt anyáztam is miatt egy sort) Ezt nem tudom hol kell beállítani, mert én IMAP-ot használok, ami teljes szinkronban van a szerverrel.
Ha meg nem így értetted, akkor erről még annyit, hogy az engedély megadása végleges törlésre nem jelenti azt, hogy a program kérés nélkül törölni fogja a leveleket.
Hogyan tudnám 64 bitesíteni?
Sehogy. Max. ha találsz olyan addont vagy plugint, ami elmenti a beállításaidat, hogy újratelepítéskor ne kelljen mindenet elölről beállítani. Vagy ha Thunderbird is használ profilokat, egyszerűen lemented a profilmappád és kész. Felrakod az újat és visszamásolod a profilmappád.
Ha van egy 32 bitesed jól beconfigolva, akkor szerintem ha csak simán mellételepítesz egy frissebb 64 bites verziót, akkor két külön helyen ellesznek egymás mellett, hacsak nem ugyanabba a mappába irányítod, ahol a 32 bites is van, de hogy utána működne-e a két progi külön-külön arra nem vennék mérget, meg arra se, hogy nem cseszné el a beállításaidat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest