- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
liksoft
üzenetére
Közben találtam egy "mezitlábas" megoldást. [link] Kipróbáltam, működik. Találtam egy 3.x.x verzió installt (kicsi, és a feladatnak tökéletesen elég), és azt feltettem, beállítottam default levelezőnek. Ez beállítja a hivatkozásokat. Ezt a változatot innen kezdve nem kell használni, és a háttérben se menjen. A portable változat ha fut, a névazonosság miatt mint futó taszk, ez kapja a hivatkozásokat, így olyan mintha ez lenne a default levelező. Vagyis NEM korrekt megoldás, hanem a taszkkezelő segítségével megkerültem a problémát.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs