- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Akkor fussunk neki megint.
Megjegyzem, en utoljara Pegasus Mail-t hasznaltam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az szepen letoltotte a leveleket, de amikor mar jo let a webes hasznalat, es a PM-et nem fejlesztettek tovabb, atalltam webs levelezesre.
Ezt javasoltam masoknak is mindig, de kitalaltak, hogy mar van IMAP, levelezo program nem tolti le a leveleket, hanem bejelentkezik a gmail szerverre, mintha webrol belepne, de egyszerre tobb fiokot lehet figyelni vele.Erre fol most visitottak, hogy mar 1 gb felett van a data alkonytar, tehat megiscsak letolti a leveleket.
Ezert kerdezem, hogyha nem tolt le leveleket, akkor megis mit tolt le, mit keresgeljek a beallitasok kozott, valamint, hogy nyugodtan letorolhetem-e a leveleket, ha egyszer ugyis a gmail szerveren vannak csak tarolva?
Szamomra pedig a "allitsd, be, mukodni fog" nem ertheto, hiszen valakik beallitottak korabban, es most ugy tunik, megse mukodik jol. Nyilvan valamit vagy rosszul allitotak be, vagy kamu az, hogy nem tolt le semmit.
Remelem, igy mar ertheto.

Új hozzászólás Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- YouTube
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)