Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasonka
aktív tag
Üdv !
Itt is megkérdezem - szeretnék megoldást találni - kérem, segítsetek...
Mi lehet az (XP-beli) oka annak, hogy - a korábbiaktól eltérően - újratelepítés után a Mozilla Thunderbird rendben "hozza-viszi" az e-mail-eket, de ha pl. egy hivatkozás van egy mail-ben, arra rákattintva nem indul el, nem történik semmi...

Frissítettem, újratelepítettem de semmi sem változik.
Vírusirtó és router van ugyan, de a böngészés (Google Chrome) megy simán, ezért nem értem a dolgot...
Vmi le van tiltva ? (Nem tudok róla...) :
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest