- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Köszi a segítséget.
Egyébként spam-ekben szeretnék azonosságokat keresni. Az egyik e-mail címemre kapok az utóbbi időben naponta több levelet. Az e-mail-ek szerkezete azonos, magyar oldalakat hirdetnek, magyar álneveket használnak. De kezd nagyon idegesíteni.
A forráskódokat böngészve azt vettem észre, hogy mintha mindegyik erről a szerverről jönne: 163.172.197.237 Csak az utolsó három szám szokott változni. Gondoltam rákeresek a leveleimben, hogy kiszűrhetem-e a 163.172.197.xxx IP címek mindegyikét. Ha csak a spam-ek érkeznek innen, akkor blokkolnék mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest