Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Android szakmai topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nekem is úgy ment, ráadásul nem is akárhogy...
Gmail-t beállítottam saját domainnel, majd azon belül lekértem a céges POP fiókokat. Ezeket a fiókokat beállítottam TB-ben is, ezután egyől kikapcsoltam a lekérésüket, hiszen a Gmail már lekérte. Így viszont tudtam levelet írni ezekről a fiókokról. A beállított POP3 fiókok elküldött mappájának megadtam a Gmail elküldött levelek mappát, tehát azok is felkerültek a szerverre, szinkronizálódtak más eszközeimmel, amelyekre a Gmail be volt állítva (pl.: az iPhone-om, laptop, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest