- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoetsa
tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Miért kéne törölni ahhoz, h bemásolja?
A tárolóban kell a mappákat lecserélni, csak a nevekre kell ügyelni, h stimmeljenek, mert hajlamos vijjogni, h már van, ill átnevezni, de tök lazán lehet másolgatni total commanderrel, nem windózos fájlkezelővel kell ügyeskedni.
Végtelenül egyszerűen lehet a tb-ben rendet rakni. Mert ugye miért ne töröltem volna én is duplikátumokat?... Nekem akkor lettek ezek, amikor helyszűke miatt nem mentette el, h mit töltött már le és mit nem, és újrakezdte legközelebb. Van egy fájl, amit nem szabad kitörölni, mert abban tárolja az infókat. Bár jelen esetben mindegy végülis, mert már letörölte.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest