Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mengyan
csendes tag
válasz
TigerCat
üzenetére
A Stationery tulajdonképpen csak annyi, hogy be tudsz állítani egy HTML fájlt, ami a sablonod lesz a levélben. Használhatsz beágyazott CSS-t is, valamint logót pl. Definiáltam betű méretet, színt, asszem típust is, valamint beraktam a cégünk logóját az aláírásba, és minden új levél megkezdésekor, valamint válaszoláskor ezt a sablont tölti be. Természetesen háttér nincs megadva, az ügyfelek szerzése a cél és nem az elijesztése. :-D Illetve ami még jó benne, csak én letiltottam, hogy a júzereket ne zavarja, hogy bele lehet nyúlni a levél HTML kódjába jegyzettömb szerű szerkesztővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Autós topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Objektívek topikja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest